Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUS U KALIFORNIJI

Medvedev sa Schwarzeneggerom

susret u Kaliforniji
AFP
23.06.2010.
u 17:45

Ruski predsjednik je službeni posjet SAD-u započeo u San Franciscu susretom s kalifornijskim guvernerom, a s predsjednikom Obamom naći će se tek dan kasnije.

Svoj petodnevni posjet Americi ruski predsjednik počeo je u San Franciscu, gdje ga je guverner Kalifornije počastio ručkom i odveo u obilazak poznate Silikonske doline, žarišta američke informatičke industrije.

Medvedev će u Washington na susret s Obamom i potom u Kanadu na samit G8 otputovati tek nakon obilaska središta visoke tehnologije, gdje se nada upoznati poslovne kontakte i investitore za "rusku silikonsku dolinu" koja se gradi u blizini Moskve.

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:01 23.06.2010.

T2 deleted scene!!!!!!!!!!!!!!!

GO
golo
04:25 24.06.2010.

jedan glupan plus jos jedan glupan jeste 2 glupana. samo da im se jos pridruzi josipovic i tadic mogli bi biti u navali u juznoj africi

98
98lakeoswego
09:30 25.06.2010.

hehehehehe medvedev, sad si vidio silikonsku dolinu i ono kajs e nalazi u njoj i oko nje, mogao si si spiti i koji gemist kod grgica iz iste doline hehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije