Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak s udrugama obitelji zatočenih i nestalih
Povratak na članak

Medved: Svjesni činjenice težine i boli koju nose obitelji naših nestalih, nastavljamo punu suradnju

Komentirajući izjave Miroslava Škore da je "Zakon o civilnim stradalnicima Domovinskog rata trgovina", Medved je poručio kako neće tolerirati, trpjeti i prihvatiti neistine, a političke je aktere pozvao da Zakon pročitaju prije nego što ga komentiraju.

Komentari 4

GO
goran2hr
10:22 24.06.2021.

Srbi u tzv. SAO Krajini odradili su referendum i izglasali da više nisu u RH. I trebala je "Oluja" da im objasni kako to ipak je RH. I zašto bi za to vrijeme, kada oni nisu priznavali RH, ništa nisu uplaćivali u hrvatske fondove (HZZO, mirovinsko, porez), Hrvatska bila dužna njima išta dati? Suludo je što im je priznat radni staž, a sada još i ovo?! Gdje je kraj? Može ministar pričati što želi, ali u donošenju ovog zakona sudjelovao je SDSS i oni u njemu vide itekako svoj interes. A što se udruga tiče, trebalo bi ukinuti državno financiranje svima, naravno i "braniteljskim".

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
01:39 24.06.2021.

....punu suradnju sa SDSS iz Trpinje Negoslavaca Borova sela..ovo nije vise tragedija , ovo je komedija i to crna

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
21:28 23.06.2021.

Svjesni činjenice težine i boli koju nose obitelji naših nestalih, nastavljamo punu suradnju u duhu bratstva i jedinstva te uvažavanja regijske brače po krvi i jeziku druge vjeroispovjesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.