Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDA
Povratak na članak

Medved: Srbija se očito još uvijek ne može suočiti sa svojom ulogom u agresiji na Hrvatsku

"Nažalost, očiti je i to primjer da Srbija još uvijek nije u stanju suočiti se sa svojom ulogom u velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku i posebno je to uočljivo u trenutku kada taj spomenik podiže vojska Srbije", komentirao je Medved

Komentari 19

JA
Jazo
18:39 08.11.2019.

Dokle god se Srbija ne suoči sa vlastitom prošlošću za njih nema nikakve budućnosti. Ovakve stvari pokazatelj su koliko nazadaju za zapadnim svijetom.. ionako su oduvijek imali komplekse od nas

VL
MA
magdalenakristo
18:37 08.11.2019.

Još uvijek je u Srbiji prisutno to stanje odbijanja suočavanja sa činjenicama i priznavanja grešaka iz prošlosti. Nadam se da će se ovakve provokacije na međunarodnoj razini sankcionirati

VL
IT
I-To
19:10 08.11.2019.

Mi sve znamo koje i što je srbija ali baš svakokavih piskaranja o srbima nebih baš preporučijo nije baš život srbi ustaše četnici prestanite o tomd.

VL
PR
predator57
18:43 08.11.2019.

Možemo se mi pjeniti koliko hoćemo, to je srpski problem, a oni će tako uvijek. Pa i Dražu Mihajlovića su rehabilitirali.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
20:20 08.11.2019.

Puno pričate (HDZ,Vlada) da date dojam nekakvog domoljublja, osjećaja za pravdu, a kad to treba konkretno pokazati na terenu (procesuiranje srpskih ratnih zločina i demistifikacija ugroženosti Srba) onda ništa,0,zero.

VL
Avatar Zohar11
Zohar11
18:57 11.11.2019.

Srbija i Hrvacka su ko dvije sestre koje se svadjaju ..samo je jedna sestea trenutno u njemackoj pa ponekad posalje kojii novcic ovoj drugoj..

VL
TR
tramontana
19:36 08.11.2019.

Naivno je očekivati da će Vučić priznati ili napraviti neki korak ,kojim bi ustvari osudio samoga sebe i učešće u ratovima 90. Ko očekuje neku katarzu u Srbiji, taj je neže dočekati.i

VL
JJ
Jokoovo Jokoono
18:55 09.11.2019.

Hrvatska i Srbija nisu posebni kontinenti koji nemaju veze sa ostatkom Svijeta ta svaka na svoj nacin vrsi laznu propagandu i optuzbe . Ukoliko Medved misli da je na hrvatsku izvrsena agresija neka se obrati vlastima u Zagrebu da pokrenunu sudski postupak kod medjunarodnog suda koji posjeduje ogromnu gradju o ratru u ex Yu i koji je osudio mnoge ucesnike i politicare . Mnogi srpski politicari su osudjeni ali i hrvatski Poznato je da je taj sud presudio da je masakar u Srebrenici bio genocid za koji je osudjeno rukovodstvo i vojska republike srpske .Takodjer je isti sud osudio bosanskohercegovacku sestorku iutvrdio da je postojao međunarodni oružani sukob u BiH i stanje okupacije, a potvrdilo je i postojanje hrvatskog udruženog zločinačkog pothvata s ciljem etničkog čišćenja dijelova BiH, te da je prvi predsjednik Hrvatske Franjo Tuđman bio dio udruženog zlocinačkog poduhvata. Presude medjunarodnog suda se moraju postivati bez obzira dali se to nekome dopadalo ili ne. Hrvtska propaganda o agresiji samo steti odnosima izmedju dvije drzave a narocito veliki pritisak vrsi na preostale Srbe u Hrvatskoj . To je mozfda i namjerno .Hrvatska se ocigledno plasi da posnese tuzbu za agresiju posto bi mogla biti i sama osudjena vise od JNA, Srbije i krajiskih Srba .Nije vraga da je hrvatska ili srpska propaganda i sudstvo pravednije i naprednije od medjunarodnog.

VL
IV
ivanbalic
19:53 08.11.2019.

Hajde vise Medvedev,okani se tog tvog praznog laprdanja,bio je na balkanu gradjanski rat,a ne agresija,de vise nauci nesto drugo pricati,dasadan si vise s tom izapranom frazom.

VL
DU
Deleted user
18:47 08.11.2019.

Srbija ima vlast koja cijeni Srbe, ali nažalost Hrvatska još uvijek nema vlast koja cijeni Hrvate.

VL
BU
Bubalamala
19:54 08.11.2019.

Srbi su se očito previše u gledali u nas pa čine iste greške kao i mi. Balkan je to, dokazali smo to zločinima dok su drugi narodi znali dogovorima u okviru međunarodnih ugovora doći do željenog rezultata..!

VL
DU
Deleted user
18:15 08.11.2019.

Mene uopće ne zanima što radi Srbija, ja se ne miješam u njihove unutrašnje poslove, isto očekujem od njih, a Hrvatska treba izaći iz EU-a i ponovno biti slobodna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.