Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO OPTUŽBE JURIČANA

Medved: Premijer me ovlastio da potpisujem umjesto njega odluke Vlade

Nakon sjednice užeg kabineta Vlade konferenciju za medije održao Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
02.12.2020.
u 13:27

Ovih je dana jako puno raznih konstrukcija koje se pokušavaju dovesti u vezu s Ministarstvom hrvatskih branitelja i sa mnom osobno, kazao je Medved

Ministar branitelja i potpredsjednik Vlade Tomo Medved osvrnuo se na tvrdnje Darija Juričana koji ga je ranije prozvao da prikriva podatke koji bi rasvijetlili okolnosti pod kojima je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić omogućio osnivaču stranke BM365 Marku Mariću gradski stan uz značajan popust.

– Mene osobno i Ministarstvo branitelja povezuje se s jednim predmetom, s gradonačelnikom Bandićem i želim vrlo jasno demantirati bilo kakvu poveznicu mene i Ministarstva. Riječ je o predmetu koji je zaprimljen u Ministarstvu 2015. dok je ministar bio Predrag Matić, to je izračun i obrada, a vezano uz stambeno zbrinjavanje, osobe koja je stambeno zbrinuta u gradskom stanu. Odreagirali su u skladu sa zakonskim nadležnostima, dostavili Gradu Zagrebu i Grad je dalje postupao s tim predmetom. Odbacujem svaku zlonamjernu tezu. Nažalost, ovih je dana jako puno raznih konstrukcija koje se pokušavaju dovesti u vezu s Ministarstvom hrvatskih branitelja i sa mnom osobno – rekao je Medved, pišu 24 sata.

Kazao je i kako ga je premijer Plenković ovlastio da potpisuje odluke Vlade budući da je on u samoizolaciji zbog koronavirusa.

– Imamo danas u Saboru predstavljanje mjera vezanih za COVID, tamo će biti ministar zdravstva, državni tajnici Salapić i Kapić, gdje će prezentirati nastavak mjera, poglavito u segmentu sankcija za poštovanje mjera u borbi protiv širenja korone – rekao je.

Komentara 15

AN
antifaanemicni
13:40 02.12.2020.

Nebitno, bitno je da Milorad i dalje o svemu odlučuje, vi ste tu samo da imate što ukrasti.

BR
Branitelj2020
13:47 02.12.2020.

Zna se da je HDZ u kompi sa Bandićem no Medved , nakon što se vratio sa parastosa , pokušava lažima pokriti svoje nečasne radnje.

DU
Deleted user
14:04 02.12.2020.

Glavni "zaslužni drug" među jednakim "zaslužnim drugovima"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije