Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA ŽRTVE TOTALITARIZMA
Povratak na članak

Medved o zabrani pozdrava 'Za dom spremni': Preporuke Vijeća su dovoljne

Upitan kako to da nitko iz Vlade neće ove godine biti u Jasenovcu, ministar je kazao kako se danas posjećuju obilježja na Mirogoju, Maclju i Golom otoku, a da je Jasenovac za neke druge prigode

Komentari 15

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
13:42 23.08.2021.

Stare price!! U zemlji Hrvata, kao i na cjelom Balkanu uostalom, nista novo. Svatko pokusava uljepsati svoju proslost, u skladu sa ideoloskim i nacionalnim opredjeljenjima, isto kao sto i svakog bole stanoviti organi i nije briga za sumornu sadasnjost i mracnu buducnost. Ovo drugo bez obzira na ideoloska opredjeljenja i nacionalnu pripadnost.

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:07 23.08.2021.

Za Hrvatsku spreman , zivjela Oluja Bljesak , zivjeli Kralj Tomislav , Ante Starcevic , Stjepqn Radic , Ban Jelacic , Zrinski Frankopani , Gotovina , Blago Zadro ,Franjo Tudman ...od 1300 godina povijesti mi se uhvatili 5 god , u tih 5 godina Hrvati su bili topovsko meso Njemaca ili Sovjetske komiterne , nista vazno ni znacajno za Hrvatsku da se slavi jednog ili drugog koji je bio za Jugoslaviju u sastavu SssR

VL
TM
trade_mark
15:40 23.08.2021.

ma naravno, preporuke su dovoljne. zašto bi država jasno rekla što mislio zds? s druge strane... zna se, jel?

VL
GO
goran2hr
14:32 23.08.2021.

Iako ga smatram lošim aparatčikom u katastrofalnoj vladi, moram mu nešto i priznati, spinove baca na vrhunskoj razini. Na pitanje novinara spremo je odgovorio, tako da nije rekao - ništa. Od jednog ministra branitelja očekivao bi odgovor, kao se on ne misli odricati svoje braće suboraca, a novinari neka se radije zamaraju rehabilitacijom če.nika i spomenicima koji im se dižu po Srbiji i BiH (bez galame i kritika). Vidim kako i drugi ministri odgovaraju slično, pa su valjda dobili kakav naputak?! HDZ mora zadovoljiti SDSS, a nakon zakona o "stradalnicima", zabrana ZDS-a bi bila nešto malo prebrzo. No čim se nađe povoljan trenutak....

VL
Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
23:02 23.08.2021.

Sto prije taj ustaski poklic zakonom zabraniti...

VL
VK
vječni krojf
21:46 23.08.2021.

Jao ja krivo shvatio,mislio sam da će aktivirati Goli Otok,a trebao bi nam,samo bi ga morali malo proširiti da ima mjesta.Ovakav kakav je do sada bio je premalen ne mogu u njega svi stati.Zna se o kome je riječ.

VL
SK
skupiduša
14:41 23.08.2021.

Ne može ministar protiv sebe, od ove i ovakve vlasti se ne može ništa bolje ni očekivati, sovinizam i nacizam napreduju.

VL
GE
generacija57
20:28 23.08.2021.

Sad će poklić biti:Za doma spremni.

VL
19
1950joza
18:25 23.08.2021.

Samo se žestite! I ništa drugo ne možete! Tveba vas, kako kaže vaš ideolog, na glogov kolac! Doći će i to, ne brinite. Koliko mrzite Hrvatsku ne možeš povjerovat. A Dalmaciju je Talijanima poklonio vaš kralj. Ali, vi nepismeni primitivci ni to neznate.

VL
RE
realisticki
13:32 23.08.2021.

Iz ovog članka se može zaključit, da su predstavnici vlade u stanju davati na pojedina pitanja neodređene odgovore, i u borbi za svaki glas pkušavaju udovoljit ekstremnoj desnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.