Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavljaju se razgovori
Povratak na članak

Medved: Nisam siguran hoće li se Penavin prosvjed održati

Medved je također odbio komentirati radi li se tu o unutarstranačkim obračunima u HDZ-u

Komentari 4

GR
grebza
16:02 12.09.2018.

Njegova slika govori više od svih riječi. "Mudri", "obrazovani", vrhunski plaćeni, nitko nema vlastiti stav i ništa konkretno ne rade niti su napravili. I tako već 25 godina.

VL
BA
bakulušić
15:37 12.09.2018.

Nisam ni ja siguran da će Penava pristati da se sa istragama i optužnicama čeka još dvadeset i nešto godina. I naravno da će se potruditi da izbjegne sudbinu hadezeovaca koji su digli svoj glas i pokazali da imaju stav.

VL
AN
anthropos
19:42 12.09.2018.

Mora se održati

VL
ST
stefj
19:50 12.09.2018.

Ne vidim zašto se isti ne bi održao. Mislim da se ima pravo tražiti osuda zločinaca, bez obzira što bi to moglo značiti da će pokoji Plenkovićev "partner" završiti u zatvoru. Ne vjerujem da će to smanjiti broj Pupovčevih ruku kojima podupire Plenkovića.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.