Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog Pupovca

Medved: Ne bojim se prosvjeda branitelja, razgovarat ćemo o svemu

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
26.09.2019.
u 10:30

Radim svoj posao. Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih do sada i intenzivno nastavljamo raditi na projektima i programima. Dijalog nema alternativu - kaže Medved

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je danas da se ne boji prosvjeda branitelja zbog Milorada Pupovca, te da će na sportskim igrama HVIDR-e, koje će Vlada financirati i ove godine, održati radni sastanak i razgovarati o svemu.

Medved se uoči sjednice Vlade osvrnuo na Vladino pokroviteljstvo godišnjih sportskih igara HVIDR-e, na kojima su iz udruge najavili razgovor o predsjedniku Samostalne srpske demokratske stranke (SDSS) Miloradu Pupovca, zbog čijih izjava su tražili reakciju DORH-a i raskid koalicije HDZ-a sa SDSS-om.

"Svake godine igre se održavaju u drugom mjestu, ove godine se financiraju iznosom od oko milijun kuna a održavaju u Makarskoj. Ministarstvo redovito podržava tu aktivnost", rekao je ministar novinarima pred Banskim dvorima.

Na najavu iz HVIDR-e da bi moglo doći do blokade rada Vlade i Sabora, Medved je najavio sastanak s njima. "Vidjet ćemo što je moguće. Nazočit ću na otvorenju igara, imat ćemo i radni sastanak, razgovarat ćemo o svemu", poručio je ističući da se ne boji prosvjeda.

"Ne želim licitirati o tome hoće li ih biti. Radim svoj posao. Vlada je za hrvatske branitelje napravila više od svih do sada i intenzivno nastavljamo raditi na projektima i programima. Dijalog nema alternativu. Razgovor o svim važnim pitanjima je nužan i to činim svakodnevno, a tako ću činiti i ubuduće", kaže Medved.

VIDEO Milorad Pupovac o tome ostaje li SDSS u Vladi:

Komentara 1

DU
Deleted user
14:57 28.09.2019.

Do čega se je doveo jedan heroj DR. Opravdavati ono što je nemoguće opravdati. E, moj g. Medved!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije