Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao na mjesto izgreda
Povratak na članak

Medved komentirao prijetnju bombom: To je dokaz psihoze nakon razornog potresa

Ministar je rekao novinarima ispred Strukovne škole kako je policija odradila svoj posao te da se osoba predala

Komentari 9

BB
bozo boric
18:38 05.03.2021.

prijetnja bombom protivljenje je vladinom načinu vođenja obnove ..medo ne laži i ne koristi novine za svoje frustracije..

VL
DU
Deleted user
18:44 05.03.2021.

To je dokaz psihoze nakon 30 godina hadezeove vladavine...

VL
LU
lukisgd
19:14 05.03.2021.

Pa koliko ima tih ureda i tih sluzbenika, pa niste normalni , koliko to sve kosta , pa pojeli bi po baniji srusene kuce i napravili nove.

VL
DU
Deleted user
19:42 05.03.2021.

Psihoza uvjetovana potresom ! Psihoza je inače stanje od niza simtoma , najčešće pogrešnog doživljaja stvarnosti. Sumnjamo da čovjek pogrešno doživljava stvarnost, dapače.............Neki su ljudi stvarno uvjereni da smo svi glupi...pa bi se moglo reći da upravo ti boluju od psihoze jer nemaju nikakvih dodirnih točaka sa stvarnošću koja nas okružuje.

VL
RO
roland
18:21 05.03.2021.

Duševno će se zdravlje čitave nacije nepovratno urušavati! Već godinu dana živimo u ludilu korone, već godinu dana su potresi, BDP pada, stoga će u tim okolnostima sve više biti ovakvih psihoza!

VL
RO
roland
18:17 05.03.2021.

Vjerojatno je prijetio duševni bolesnik. Vjerojatno u psihozi! Poteres+korona=lažna prijetnja bombom. I u Zagrebu isto psihička bolesnica prijetila bombom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.