Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK BORBI
Povratak na članak

Među žrtvama ima i djece: U bombardiranju pobunjeničkih položaja u Siriji poginula 43 civila

Skupina Al Nusra, sirijski ogranak Al Kaide, pogubila je četrnaestero ljudi pod optužbom da su se borili na strani predsjednika Bašara al Asada.

Komentari 11

Avatar Abcd....
Abcd....
19:23 21.07.2016.

"...izvijestio je Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR)". Tu svaki iole normalan covjek staje s citanjem...

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:42 21.07.2016.

Ne treba biti previse pametan za se upitati kako to tzv. "Sirijski opservatorij za ljudska prava" koji broji jednog covjeka u Cowentry-u (Engleska) dobiva informacije od Al Qaide (Al Nusra) o zrtvama. Daljnjih komentara tu ne treba bilo kome tko ima dvije ciste u glavi. Inace "umjereni pobunjenici" koje naoruzava I financira zapad su nedavno dekapitirali 10-godisnjeg Palestinskog djecaka (izbjeglicu) jer je "podrzava Assada" i sve to objavili na internet kako bi se pohvalili. Toliko o njihovoj "umjerenosti" i tzv. "ljudskim pravima". Sve se to zapadu vraca u obliku bumeranga izbjeglica I terorizma po vlastitoj kuci ali vrhuska koja zasticena tjelohraniteljim sve to podrzava i vodi ne mari puno niti za zivote vlastitih gradjana a pogotove ne tamo neke tamne koze iz Afganistana, Iraka, Jemena, Bahreina, Sirije, Nigerije, Somalije, Libije itd. Glavno da se vrte novci vojno-industrijskog kompleksa.

VL
DI
dokazano.istinito
23:03 21.07.2016.

koliko su djece ubili ovi teroristi koji bombarduju bliski istok to ne moze da opere te krvolocne ruke ni more,ni ocean,jer ti koji u zapadu i rusiji planove cine su doista teroristi koji su placeni da sute i ubijaju

VL
LI
Liberdad
12:08 22.07.2016.

A zašto ne izvještavate da je Francuska kao osvetu za Niceu bombardirala selo na sjeveru Sirije i ubila 85 civila, dok je SAD isto tih dana u bombardiranju ubio oko 50 civila. Čak je i tzv "opozicija" tražila od međunarodne koalicije da prestane sa zračnim napadima.

VL
DU
Deleted user
12:41 22.07.2016.

Bombardiranje nema smisla niti velikog ucinka nego uci unutra s vojskom i procesljati ih sve po redu..

VL
DU
Deleted user
21:27 21.07.2016.

To su oni " umjereni " pobunjenici koji djeci od deset godina skidaju glave sa ramena. To je za Ameriku uredu kao i za novinare. pa i dalje ide objavljivati pamflete koje objavi njihov glasnogovornik u Londonu.

VL
Avatar Phantom
Phantom
22:21 21.07.2016.

43 civila, ne kuzim u cemu je problem ...

VL
HR
hromcan
21:23 21.07.2016.

Nije mi jasno u čemu je problem ako su bili na teritoriju ISA

VL
RM
rmd3
22:33 21.07.2016.

A di je info o Francuskim bonbardiranjima i ubijenim civilima?di je info o smaknucu 12g djecaka koje je Al Nusra izvala koju Ameri opskrbljuvaju pa je Keri to istrazijo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.