Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE I ŠKORO
Povratak na članak

'Među vladajućima ne postoji nikakav način komuniciranja osim bahaćenja i prijetnji'

Bilo je dovoljno da vladajući uvrste točku o HGK u plan glasovanja pa jednostavno izađu iz sabornice i o tome glasovanja ne bi bilo, govori

Komentari 5

Avatar Krile102
Krile102
16:07 29.01.2021.

E, Miroslave , malo je u Hrvatskoj pametnih

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
17:12 29.01.2021.

Ti bokca, pa branitelj Hrvatske iz Amerike govori o bahatosti.

VL
MK
MKinkognito60
18:05 29.01.2021.

Baš, dobar štos, Škoro bi htio nagovoriti vladajuće na valjanje u blatu. Možda je to njegova ideja pa on je tako vodi kampanju, nadao se većem broju glasova nego što je dobio pa je rekao tko neće biti premijer i koja će ministarstvo dobiti. Ucjena i prije nego je došao u ovaj saziv sabora, znamo sa kolkio zastupnika sada raspolaže. Sa ovom izjavom ili poučkom dobio je oponenta u svojoj stranci. Iznenadit će se koga je odgurnuo.. Sad oprba mora očekivati takve zakone gdje ne smiješ biti protiv ili još gore opstruiarti. SDP još potencira glupost koju je uradio, ode sisak i Sisačko moslavačka županija. A kad bi rezultat o članirini bio 75 vs 75 onda bi pljuvaali po vladajućima kako imaju glasčku diktaorsku mašineriju. Jandroković htio sačuvati njihov obraz i ne izlagat ih neuspjehu 75 vs 75 a oni onda u staro bleto ucjena i laži.

VL
NE
Neo001
16:30 29.01.2021.

druže skoro eto ti druga grbe do tebe pa se družite, jer ste samo bagra i teret ovom narodu. Još jednom ste dokazali koliko vam je do obnove razrušene Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.