Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potreban oprez

Među 32 preminula dvije mlade osobe od 28 godina

Karlovac: Odjel za COVID karlovačke bolnice
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
22.01.2021.
u 13:03

U protekla 24 sata preminule su dvije mlade osobe, u dobi od 28 godina. Obje osobe su bile bolesne zbog infekcije koronavirusom, ali to je bilo povezano s teškim bolestima, kao što su autoimuna bolest i maligna bolest, kazano je na presici Stožera

U posljednja 24 sata zabilježena su 643 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 3321. Preminule su 32 osobe. Od 25. veljače 2020., kad je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 227.969 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 4770 preminulo.

"Prosječna dob preminulih je 76,9 s puno komorbiditeta. U protekla 24 sata preminule su dvije mlade osobe, u dobi od 28 godina. Obje osobe su bile bolesne zbog infekcije koronavirusom, ali to je bilo povezano s teškim bolestima, kao što su autoimuna bolest i maligna bolest", kazano je na presici Stožera.

Video: Krunoslav Capak: Morat ćemo obustaviti nova cijepljenja

Podsjetimo, ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da i dalje imamo visoke brojke umrlih koje tjeraju na oprez. "Očekivali smo da će brojevi preminulih početi padati, to se nije dogodilo. Međutim, među onima koji se hospitaliziraju ipak nema toliko teških kliničkih slika", kazao je Beroš u četvrtak na Vladi.

Ključne riječi

Komentara 12

DA
dancuo
16:46 22.01.2021.

Prokleti bili lažljivci! Vi znate što se događa kada bodete nosom od čega je tko umro? Pa dajete da kažem. Kada sami budete umirali - biti će to u u žasnoj boli i agoniji, jer ste se igrali sa smrti.

PI
Pipiripi4
17:47 22.01.2021.

Ajme meni, ajme meni, joooooj ljudi gotovo je, nema nam spasa. Svi se moramo zatvoriti u podrume, treba dobro izolirati vrata i prozore, puuuuno dezinfekcijskog sredstva treba i wc papira. Ubit će nas taj virus, probudite se ljudi, poštujte mjere stožera. Umjesto jedne maske stavite barem četiri, i oči zaštitite. Super je to što cjepivo tu, što prije se treba cijepiti.

Avatar majkuvam
majkuvam
16:39 22.01.2021.

Pišite malo i o ljudima koji su bili pozitivni a nisu osjetili ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije