Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

Međusobne tužbe za genocid nisu odlučujuće za bilateralne odnose

Ivo Josipović
Marko Jurinec/PIXSELL
13.10.2013.
u 07:49

Josipović je rekao kako je odluka o povlačenju tužbi na dvjema državama te da za to treba imati "i motiva i hrabrosti".

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović ocijenio je da međusobne tužbe Hrvatske i Srbije za genocid nisu odlučujuće za bilateralne odnose. \"Postupak u Haagu završit će ovako ili onako, a život i potreba suradnje ići će dalje. S velikom sigurnošću bih mogao reći kako će završiti postupak u Haagu, ali mi funkcija ne dopušta da to javno kažem\", izjavio je Josipović za beogradsku Politiku, prenosi B92.

Josipović je rekao kako je odluka o povlačenju tužbi na dvjema državama te da za to treba imati \"i motiva i hrabrosti\".

Josipović je dodao kako su, kada je riječ oo odnosima s novom vlasti u Srbiji, svi započeti poslovi nastavljeni. Rekao bih, došlo ej vrijeme za nove korake, predsjednik Nikolić i ja ih možemo postići\', rekao je.

>> \'Zašto Josipović odlazi srpskom radikalu Nikoliću?\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije