Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO OTKRIĆE

Među otpadom pronašli mine, bombe, topovske projektile...

streljivo,bombe
Nikola Čutuk/PIXSELL
29.04.2013.
u 09:42

U Komletincima kod Vinkovaca, na oranici, oko 200 metara od prvih kuća, pronađen je topnički projektil 100 mm

Djelatnici Centra za reciklažu sekundarnih sirovina u vinkovačkoj poslovnoj zoni Zalužje pronašli su prilikom razvrstavanja sirovina ručnu kumulativnu bombu, minobacačku minu, topovski projektil, pancirno zrno topa, dva dijela projektila za ručni bacač raketa, tri komada streljiva za protuavionski top te 500 komada različitog streljiva i praznih čahura, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska. Ova neeksplodirana ubojita sredstva preuzeo je djelatnik protueksplozijske zaštite i pohranio u skladištu Uprave do uništenja.

U dvorištu obiteljske u kuće u Vinkovcima, u Stepinčevoj ulici, pronađena je ovc vrećica u kojoj se nalazilo streljivo, a djelatnik protueksplozijske zaštite koji ih je preuzeo, utvrdio je da se radi o 70 komada streljiva za pištolj, koje je pohranio u skladište Uprave do uništenja.

U Komletincima kod Vinkovaca, na oranici, oko 200 metara od prvih kuća, pronađen je topnički projektil 100 mm. Policijski službenici PP Otok osigurali su mjesto pronalaska kao i šire područje, a djelatnici protueksplozijske zaštite PU vukovarsko-srijemske uništili su ga na siguran način na samom mjestu pronalaska.

>> Vinkovčanin u kući skrivao dvije puške i streljivo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije