Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IMAO SREĆE

Zaustavili ga u kontroli prometa, pa mu našli 101 kilogram ilegalnog duhana

duhan
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
05.10.2017.
u 13:14

56-godišnjak je priveden na policiju, a slijedi mu i kaznen prijava zbog krijumčarenja duhana

Muškarac (56) uhićen je jer je u vozilu imao 101 kilogram duhana.

Kako je priopćila PU virovitičko-podravska, 54-godišnjak je u srijedu oko 18 sati zaustavljen u redovnoj kontroli prometa u Medincima.

Policajci su tada u vozilu uočili pet PVC vreća, a kada su pogledali što je u njima, vidjeli su duhan koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija. Stoga je 56-godišnjak priveden na policiju, a slijedi mu i kaznena prijava zbog krijumčarenja duhana.

Komentara 6

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:02 05.10.2017.

Angažiraju se carinici, policajci, dresirani psi kako bi otkrili koji kilogram duhana i koju litru rakije bez markice, jer osiromašeni građani koji moraju pušiti škiju i piti brlju su glavni negativci za financije države Hrvatske. Država po mjeri malog, siromašnog čovjeka koji kopa po smeću ne bi li preživio. Vjerodostojno.

Avatar bujica
bujica
16:32 05.10.2017.

Pa to je ako se pretvori u šteku,500 šteka pljuga, jedan kg duhana je pet šteka cigareta.A za takovu sitnicu čovjek ide na robiju!O tempora,o mores!Gdje si Matane?

Avatar Papatest
Papatest
14:40 05.10.2017.

Ni govora,ti im moraš sam pokazati što švercaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije