Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imovinske kartice
Povratak na članak

Međimurski načelnik: Oženjen, SSS, solidna plaća, stari auto i velik kredit

Darko Dania (SDP), načelnik Nedelišća, komercijalist, vlasnik je kuće vrijedne milijun kuna, koju je stekao nasljedstvom i kreditom

Komentari 1

DU
Deleted user
15:25 03.01.2014.

Ma tko piše ovakove gluposti. Kuća vrijedna milijun kuna. To je 120.000 eura. I moju banka na toliko procijenila, a nije ništa specijalno 10X10 visoka prizemnica. Da ju idem prodavati ako bi i naišao kupac nebih dobio pola te cijene. Sve vrijedi onoliko koliko netko želi platit, a vidimo svi da nam u Hrvatskoj najbolje rastu table "prodaje se". Praporčan? tko uopće zna gdje je to i tko bi dao 70 000 eura za kuću tamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.