Naslovnica Vijesti Crna kronika

Ispitan policajac osumnjičen da je ubio dvije žene

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je 46-godišnjeg policajca Gorazda Novaka
29. lipnja 2016. u 11:01 1 komentara 1042 prikaza
Suđenje Gorazdu Novaku
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je 46-godišnjeg policajca Gorazda Novaka i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubojstvo 52-godišnje Božice Mustač i ubojstvo 39-godišnje Andreje Barić.

Ubojstvo u Svetoj Mariji Ubijena teta i nećakinja Policajac je ubio žene službenim pištoljem. Na bolovanju je zbog teške kronične bolesti 267.06.2016., Varazdin- Privodjenje Gorazda Novaka, policajca koji je osumnjicen za ubojstvo dvije zene u Svetoj Mariji. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Ubojstvo u Međimurju Policajac ubojica nije smio nositi službeni pištolj

Osnovano se sumnja da je 26. lipnja u Svetoj Mariji najprije ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u B. Mustač koja je izlazila iz automobila ispred svoje kuće. S njom je bio uvezi i u nju je pucao iz osvete jer ju je željela prekinuti.

Kad je ubio nju, krenuo je prema automobilu, otvorio vrata s vozačeve strane i ispalio više hitaca u njezinu nećakinju A. Barić. Obje su zadobile prostrijelne rane po cijelom tijelu od kojih su odmah preminule.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • galimberti:

    Buduci je policajac nema sanse da je namjrno ubio. Zene su ga napale u samoobrani ih je odguravao i postoji mogucnost da je do opaljenja doslo nehotice, do ispraznjenja spremnika. Ex nacelnik Unutarnje kontrole dipl. iur. prof. Polic. akademije S. Jurenec.