Naslovnica Vijesti Hrvatska

Mediji u regiji reagiraju na Milanovićeve izjave: Hrvatska ne prestaje s uvredama! Tviteraši: Nije rekao ništa što već nismo znali

I dok mediji iz regije "razapinju" Zorana Milanovića, korisnici društvenih mreža iz BiH, posebice tviteraši, čini se, slažu se s izjavama bivšeg hrvatskog premijera
25. kolovoza 2016. u 10:10 51 komentara 8255 prikaza
Mediji o Milanovićevimm izjavama
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Na izjave šefa SDP-a Zorana Milanovića sa sastanka s braniteljima da mu se "fućka za Dom spremni", da su "Srbi šaka jada" te da "BiH uopće nije država", reagirali su mediji u regiji.

Srpski Blic prenio je Milanovićeve izjave uz naslov: "Hrvatska ne prestaje s uvredama".

Telegraf piše o "ustaškom ispadu Zorana Milanovića".

Mediji o Milanovićevimm izjavama | Autor : Screenshot epodravina Foto: Screenshot epodravina

Kurir piše da "Milanović vrijeđa Srbe".

Mediji o Milanovićevim izjavama | Autor : Screenshot epodravina Foto: Screenshot epodravina

Reagirali su na Milanovićeve izjave i mediji iz susjedne BiH.

Dnevni avaz objavio je članak s naslovom: "Milanović bez dlake na jeziku: BiH uopće nije država, tamo nemaš s kime razgovarati", a o Milanoviću piše i Klix.ba.

Mediji oMilanovićevim izjavama | Autor : Screenshot epodravina Foto: Screenshot epodravina

Podsjetimo, Josip Klemm i još nekoliko branitelja sastali su se nedavno s Milanovićem. Tajno su ga snimili, a onda medijima dali snimke. Milanović pak tvrdi da je znao da ga snimaju.

– Mi smo to skužili, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih – rekao je Milanović i dodao da će se i dalje sastajati s predstavnicima braniteljskih udruga.

Na pitanje je li im rekao da je "Vlada u Beogradu beogradska čaršija koja se ponaša bahato" i dodao da će "ako bude potrebno, ne samo blokirati pregovore Srbiji nego će i proganjati njihove počinitelje na Kosovu".

Tviteraši uz Milanovića

I dok mediji iz regije "razapinju" Zorana Milanovića, korisnici društvenih mreža iz BiH, posebice tviteraši, čini se, slažu se s izjavama bivšeg hrvatskog premijera.

UMO Neuroscience
Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar DamirNeSada
  DamirNeSada:

  Slucajni premijer nije hrvatska. Kada to kaze neka zvanicna osoba onda mozete serc..ti kao sada. to tada ckomite "objektivni mediji"!

 • Vojislav_Radakovic:

  Pogledajte jucerasnji razgovor s Bagom, pa cete vidjeti da uopce nije bitno sto Milanovic prica... Potpuni sarlatan...

 • derin:

  Milanovicu, ovo si predobro odigrao, SDP želi veliku pobjedu i za to mu trebaju glasovi desnog centra, i onda je zovnuo ove koji nisu bas popularni da na njih može svaliti krivnju, a on ispasti domoljub i dobiti glasove desnog centra.