Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE NAVODE DOKAZE
Povratak na članak

Mediji u BiH tvrde da je hrvatska policija pretukla 18 migranata i silom ih vratila

U lokalni dom zdravlja dovezeno je ukupno 18 migranata, od kojih je njih šest imalo teže tjelesne ozljede, uglavnom prijelome ekstremiteta, dok su ostali primljeni zbog lakših ozljeda.

Komentari 10

AN
Antiflašist
16:02 07.08.2019.

Jedan od medija koji to tvrde, prekjucer je napisao da je Bihacka policija u vise navrata morala koristiti vatreno oruzje kako bi smirila situaciju u kampu Vucjak, ta stoka se mlati non stop, na youtube ima videozapisa o masovnim tucnjavama u Bihacu i V Kladusi, to je olos najgore vrste i trebalo bi na granici poceti pucat ili nam se ne pise dobro.

VL
DU
Deleted user
16:08 07.08.2019.

Puna podrška hrvatskoj policiji.

VL
NI
NikoCro
15:58 07.08.2019.

Ako i jesu neka su no ovo mo lici na novu balijsku igru

VL
MA
markro3
16:48 07.08.2019.

Zašto kamp niste stavili na istočnu granicu?

VL
BO
borcanac
16:29 07.08.2019.

Na granicu uves mrtvu strazu

VL
MA
mare100
18:28 07.08.2019.

Interesantno svaki put kad predu na hrvatsku stranu policija ih pretučen ,oduzme najnovije mobitele i novac i nikad poznata lokacija gdje se sve to odvijalo.Kad već posjeduju novac mobitele nek pokažu i svoje dokumente pa možda i predu granični prijelaz.Oh ja zaboravi dokumenata nemaju ,a ipak očekuju VIP tretman.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:00 07.08.2019.

Jos ce nam muslimani objaviti rat pa cekati da ratovanje netko drugi za njih obavi kao i zadnji put sa Srbima.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
17:55 07.08.2019.

Da su ih stvarno pošteno pretukli onda ne bi bili u stanju vratiti se u Bosnu...

VL
Avatar paracelsus
paracelsus
18:41 07.08.2019.

Ocito je ; a) da je policajaca na granici premalo b) da je granicna policija preslabo tehnicki opremljena a da su oni povremeni prilozi o termovizijskim kamerama i ostaloj tehnici policije, samo reklama i zavaravanje sire javnosti. Ako je vecc tome tako ocigledno je jos jucer doslo vrijeme za; a) na svim mjestima na granici sa BiH, na kojima prirodne okolnosti to dopustaju zA postavljanje bodljikave zice sa strujom. Kolatelarne stete medju zivotinjskim svijetom uz granice ce ipak biti manje od stete koje pocine migranti, ili ne dao Bog veceg zla (medjusobna ubojstva i ranjavanja na relaciji migranti-domicilno stanovnistvo). Osim toga, to bi rasteretilo kadrovski i tehnicki policiju sto bi omogucilo laksu obranu ostalih djelova granice. b) HV na granici BiH sa svim ovlastima c) zatraziti medjunarodnu pomoc (pogotovo zemalja visegradske skupine, poglavito Madjarske) u ljudstvu i tehnici. D nema. Zapravo ima. Maknuti policiju sa granica te pustiti Arape, Afganistance, Pakistance, Bangladesane,,, da u Hrvatsku ulaze kako hoce i u njoj rade sto hoce,,, i naravno uciti "Kuran casni" te arapski, turski, kurdski, pastunski(Afganistan),,,,,,,,

VL
Avatar Grunf
Grunf
19:19 07.08.2019.

udri bagru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.