Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZIRALI SMO

Mediji su pogriješili kad su Luku Tiriela Abramovića nazvali divljakom na Platku

08.02.2023.
u 22:44

U ponedjeljak pisanoj kolumni, dok se još nije znalo tko je tko, primijetio sam da uloge trojice iz BMW-a treba individualizirati jer dvojica su imali "divljačke" epizode, dok je treći zapravo bio žrtva napada njih petero iz protivnog tabora

Ključne riječi

Komentara 43

BL
blackeder2022
23:22 08.02.2023.

Nisam skužio pouku teksta.Je li imenovana osoba bila u Rijecu i trenirala u klubu ili se nalazila u automobilu zajedno s kolegama i uništavala skijašku stazu?Je li imenovana osoba stala u zaštitu pripadnika HGSS,ili je mirno gledala kako cipelare i nogom u glavu tuku HGSSovca.Je li imenivana osoba pokušala zaustaviti svoje kojege iz automobila u fizičkom napadu na HGSSovce ?I na kraju,ima ona narodna,da čiratelju bude jasnije:"Onaj koji krade i onaj koji drži stražu,jednako su krivi!",kao i onaj koji je mogao a nije poduzeo ništa da do napada iodlijeđivanja dođe,tj. krimen ne činjenja.

Avatar nekakav
nekakav
08:12 09.02.2023.

hgss-u je jako žao zbog incidenta kojeg su izazvali akoholom omamljeni njihovi članovi, a kako se događaj odvijao na velikim nadmorskim visinama, zbog pomanjkanja kisika dodatno je bila narušena sposobnost rasuđivanja njihovih članova. od vlade rh tražiti će dodatna sredstva za specijalna vozila kako bi mogli pomoći ubuduće ljubiteljima zimskih radosti koji budu zapeli u snijegu, zbog nerada i neshvatljivog propusta zimske službe koja nije osigurala prohodnost na ovoj javnoj površini, radi čega će se tražiti odgovornost i upravitelja skijališta. sve u cilju otklanjanja mogućih sličnih neugodnosti ubuduće. gospodi koja su autom zapela u snijegu javno će se ispričati šefovi skijališta i hgss-a. u tom smjeru očito ide ova priča. udarac nogom čovjeka koji sjedi u snijegu nije čak više ni prekršaj, već se čovjek okliznuo kad je htio pomoći da ustane. afrika je za nas pojam pravnog sustava i prave sigurnosti.

DU
Deleted user
08:39 09.02.2023.

Ne zanima me tko je tko, ono što me zanima je kako se zove osoba koja s leđa upućuje udarac nogom u glavu čovjeku koji ošamućen sjedi na podu! E ta osoba mora na barem 6 mjeseci u zatvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije