Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Medicinske sestre sada mogu uzeti slobodno i zatvoriti se doma

Medicinska sestra
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/5
18.04.2020.
u 10:50

Medicinske sestre s uništenom kožom od zaštitnih odijela plaču jer im nije plaćen prekovremeni rad i dežurstvo. A šute da su dobile slobodne dane!

SUBOTA, 11.4.

Od početka ludila s koronom zna se da je najugroženija starija populacija i da su najopasnija mjesta domovi umirovljenika. Nije pomoglo. Virus je ušao u nekoliko naših domova bez obzira je li im na čelu kao u Splitu povjesničar ili gospođa koja voli prepisati na sebe stan od korisnika usluga doma koji vodi, kao što je to u Koprivnici.

NEDJELJA, 12.4.

Krvavi Uskrs u Splitu! Prva žrtva je novinarka Živana koja je na samoproglašenoj SAO Sirobuji pokušati snimiti propovijed narodnog svećenika don Josipa Delaša. Na ulasku u Jozinu crkvu, Živana je popila blaže batine, a don Jozo, koji još nije proglasio autokefalnost, ali ta opcija visi u zraku, pristojno je i nju i sve ostale komuniste i masone koji su ga došli ometati lijepo prokleo i dao đavlu!

PONEDJELJAK, 13.4.

Događanje naroda na SAO Sirobuji se nastavlja. Ponosni narod Sirobuje, stao je iza narodnog tribuna i svećenika don Joze i pred crkvom tijelim napravio barikadu, pred kojom ustuknule snage jugomilicije i Plenkijevih žandara. Svjesni društvenog trenutka u kojem se nalazimo, mladići na barikadama su imali marame preko lica, a umjesto poruke “ostani doma”, mahali su lokalnom inačicom “za dom spremni”.

UTORAK, 14.4.

Na Trnju je poginuo radnik. Raščišćavao je posljedice potresa. To je drugi koji je poginuo nakon potresa. Zvao se Petar Stojaković i imao je troje djece. Ovom drugom ni ime ne znamo. Bandić nam je otkrio da bezimeni radnik navodno nije bio vezan. Znamo samo da je imao 58 godina. Sramota je da naši radnici umiru bezimeni i sramota je da se ne znaju imena tvrtki koje im zbog profita ugrožavaju živote.

SRIJEDA, 15.4.

Svi moraju podnijeti teret krize, nema labavo! Medicinske sestre s uništenom kožom od zaštitnih odijela plaču jer im nije plaćen prekovremeni rad i dežurstvo. A šute da su dobile slobodne dane! Sada mogu uzeti slobodno i zatvoriti se doma. Ionako ne smiju vani, a i da smiju, nemaju čime. Naime, nekima je pauk odnio auto, jer nisu platile parking ispred bolnice u kojoj spašavaju naše živote.

ČETVRTAK, 16.4.

Koronavirus još nije ušao u naše zatvore i zbog toga treba pohvaliti pravosudnu policiju. Međutim, zatvorenici su u panici i masovno traže da ih se pusti doma dok ovo prođe. Tako je i naš I. S.iz Dugobaba uputio pismo da bi i on rado ostao doma, a ne u zatvoru. Kaže da se boji da virus uđe u kaznionicu i da bi radije s barba Lukom igrao briškulu, ali za njega ne vrijedi akcija “ostani doma”, nego “ostani u reštu”.

PETAK, 17.4.

Kontroliranom eksplozijom, pripadnici HV-a, uklonili su oštećeni toranj zagrebačke katedrale, koji je oštećen u potresu? Nitko ne zna kada će biti novi potres, ali nam reporteri s terena javljaju da je u blizini katerale uhićen građanin D. D. L., po struci admiral, koji je objašnjavao da on sve zna i da su za sve krivi kineski leptiri, te da je lepet krila leptira u Pekingu izazvao potres u Zagrebu. Ništa, pitat ćemo Pernara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije