Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST U BOLNICAMA
Povratak na članak

Medicinske sestre nakon napada na Rebru: 'Tražimo podizanje sigurnosti'

- Tražimo od nadležnih najoštrije sankcioniranje ovakvog nedopustivog nasilničkog ponašanja - dodaju i HKMS-a

Komentari 14

RO
roland
16:53 24.10.2021.

Suci ne smiju benevolentno govoriti - ciganska posla. Dobronić mora kreirati i modelirati kaznenu politiku koja će zatvarati ovakve, od trenutka počinjenja kaznenog djela, do punog isteka dosuđene kazne, a ne da Romi na slobodi čekaju kazna i da im se izriče probacijski nadzor.

VL
RO
roland
16:45 24.10.2021.

Dali ćemo mi plaćati zaštitare i policiju jer kaznena politika nije dobra? Ovi koji su to učinili nisu ni smjeli biti na slobodi. Jedino što se se mora urgentno napraviti jest korjenita promjena kaznene politike.

VL
ML
mladaklada
16:58 24.10.2021.

Kaj je to bilo, opet Brazilci?

VL
RO
roland
16:50 24.10.2021.

Medicinske sestre neka rade svoj dio posla, a pravosuđe neka promijeni kaznenu politiku. Napraviti više kaznionica, kao u Americi. Amerikanci su problem Meksikanaca i Afroamerikanaca riješili povećanjem kapaciteta kaznionica, a naši suci, umjesto da se ozbiljno bave kaznenom politikom poo hodnicima sudova govore- Ciganska posla. Ne to nisu ciganska posla, nego je to jalova kaznena politika

VL
ZV
Zvonko
18:14 24.10.2021.

Ako sudjeluješ u vlasti onda ti je omogućeno sve. Na kraju će ispasti da mi domicilni hrvati smo manjina u državi koju smo stvorili , žalosno ali istinito, - do kada.!?

VL
ST
Startrack
16:16 25.10.2021.

U Americi, mada i ovdje zakoni slabe, al ovo je aggravated assault ito sa predumisljajem. Ta cetvorica bi svaki dobili po 5 godina minimum. Toje felony sa nanosenjem teski povreda. Jabi rekao oko 7 godina svaki.

VL
IM
Immanuell
17:24 24.10.2021.

Kad doktor kaže pacijentima, "hitno na MR" i potom ga naruči za 14 mjeseci, čudi me da vam nitko od takvih pacijenata do sad nije porazbijao sav inventar. Medicinske sestre traže dodatnu sigurnost?! Za što? Za izolirani slučaj ili dva u 20 godina?! Bolje se ubrzajte, a manje točite litre kave u sebe dnevno uz obaveznu cigaretu koja se naravno ne vidi, ali se osjeti u čekaonici jer vam vrata uglavnom ne dihtaju. U tome su jednaki i doktori i sestre i tehničari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.