Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali kapaciteti bolnica
Povratak na članak

Medicinske sestre na prvoj crti obrane: 'Svi kažu da smo ovce, a ljudi umiru. Ovo je alarm'

Nakon rekordnih brojki u Sloveniji uveden je dvotjedni lockdown. Zatvaraju se dječji vrtići, hoteli, trgovine koje ne prodaju osnovne potrepštine. Zatvaraju se i studentski domovi, uz neke izuzetke, a javni prijevoz funkcionirat će s trećinom kapaciteta.

Komentari 4

MI
Mislav
14:52 23.10.2020.

Ja sam neki dan, nažalost, moral u bolnicu. Zdravstveno osoblje koje nas proziva se ne drži osnovnih pravila. Maske se ili ne nose ili se nose ispod nosa! Od 20 zaposlenih jedan nosi masku kako treba....nekad bi ih mogao pljunut u lice zbog tog licemjerja. Čovjek nikad nije jadniji nego kad upadne u ruke hrvatskom zdravstvenom radniku (čast izuzecima). Veli meni sestra kad sam naručivao kod doktora; je, gospon, pa meni se ne žuri, meni je svejedno... a ja čekam rezultate koji će mi reći jel bolest terminalna ili nije! SVE IH TREBA PRIVATIZIRAT!

VL
EP
Epil
14:50 23.10.2020.

A cime se sve ne sluze!! Ne vrijedi vam, ako ste vi ovce, vecina naroda nije, nece vam proci ovo zastrasivanje.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.