Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz zatvora pokrenuo spor
Povratak na članak

Medanić traži od odvjetnice Asje Piplović da mu vrati 400.000 eura

Osim što ju je tužio za prijevaru, prijavio ju je i za zloporabu

Komentari 6

LE
LeonardS
16:48 25.04.2016.

E teško je protiv odvjetnica, ja se već natežem sa odvjetničkom prevaranticom koja mi je zadržala novce od pravomoćne presude i posla , iz Pule A.K. no općinski državni odvjetnik odbacuje prijavu iako je grafolog dokazao da nije moj potpisis i niz drugih pojedinosti, pa sam morao ga prijaviti uskoku, ima niz prevarantskih dijela pa opet im daju imunitet , kako bi se reklo, uz časno obavljanje policiji uvjek negdje zapne, da li neznanje ili namjera , možemo nagađati

VL
Avatar Germanicus I
Germanicus I
16:54 25.04.2016.

LeonardS...kakvo Pravosuđe takvi i odvjetnici ....uz časne iznimke sve su to teški kriminalci i ološ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mene je odvjetnik iz Zagreba zastupao vezano za sudar ...sve mije bilo nakon kratkog vremena sumljivo jer sam shvatio da on radi protiva mene i u korist Euroherca!Kad sam mu upao u ured i postavio se tako da je shvatio da će stvar za njega završiti loše Euuroherc je pristao na nagodbu i isplatu odštete!

VL
Avatar maxist
maxist
17:49 25.04.2016.

žmikanje vina iz kamena..? ...bankarica od fratra, liječnica -prijateljica vlasnika Dinersa, ...sve likovi koji dobivaju "na lijepe oči" od čoravih likova.....!!.....i još ih zakon brani u njihovom statusu "nevinosti"....Svi su Hr zakoni pisani od sponzora po narudžbi za najgore od najgorih......

VL
DG
damir.geo
02:20 26.04.2016.

Pitanje je tko je gori, on ili odvjetnica. Po slobodnoj procjeni, u egalu su.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.