Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomo Boutique Winery
Povratak na članak

Medalje Tolušićevim vinima na svjetskoj smotri u Londonu

Pregovaramo o izvozu znatnijih količina vina Apolitico izvan EU, kaže bivši ministar

Komentari 11

DU
Deleted user
15:18 10.07.2021.

Na žalost to je moralna nakaza, ali sve po zakonu. Naime da sada ministar stoji pored dvojice uspješnih vinara koji su u njegovo vrijeme ministrovanja dobili bespovratna sredstva to bi bilo moralno. Da je prije mandata ili kasnije dobio duploo više sredstava opet bi bilo moralno, ovako smrdi na egotriperizam i naravno da će propasti, jer takvi opstaju samo kad mogu uzimati, ne raditi. Da, nije to problem stranke, nego čovjeka iliti nečovjeka, ponaosob.

VL
ST
strahimir
14:32 09.07.2021.

Tko je sposoban kao ministar, sposoban je i kao privrednik i kao čovjek, toga nažalost među komunjarama nema. samo paraziti

VL
CO
coolman
15:05 09.07.2021.

Ma koji vinar!

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:22 09.07.2021.

Lanjska i jedina berba na 12 hektara je bila 2020 godine. Svjetska smotra 2021. Bio je ministar poljoprivrede i podpredsjednik vlade Andreja Plenkovića do srpnja 2019. Ispunio je sve uvjete i dobio bespovratno poticaje za vinariju od 2 i pol milijuna kuna samo na jednom natječaju prije nego što je proizveo prve kapi vina. Hrvatska je za HDZ raj na zemlji. Može se što se god hoće! Inače, rijetko je da vinar dobije od prve berbe vino koje odmah dobije i medalju, pogotovi vinar koji je svu radnu energiju dao u Ministarstvu poljoprivrede i u Vladi, što govori o brojnim multitasking talentima gospodina Tolušića.

VL
PP
Pucvala_premium.2
14:14 09.07.2021.

Njega i Marica jedino postujem u HDZ , on je bio odlican ministar , jedini koji je pokusao stati na kraj agromafiji i uvoznim lobojima , zato su mu smjestili aferu i otkaz iako je dokazano bio cist , sad ce ljevica neradnicka aktivisticka navalit , odakle mu novci , zasto ovo , pa ako ministar nema pristupa fondovima , tko ce imati , naravno da ima protekcije ali bar je nesto napravio , sve ce to vratit u proracun , jer radi , nije zeleni telefon otvorio pa cuclo novac od poreznih obveznika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.