Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski ministri:
Povratak na članak

'May bi mogla odustati od trećeg glasanja o sporazumu o izlasku'

Nećemo ponovno predstaviti sporazum ako nismo sigurni da će dovoljan broj naših kolega i DUP-a biti spreman poduprijeti da on prođe u parlamentu, kaže ministar financija Philip Hammond

Komentari 9

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:22 18.03.2019.

Daleko im lijepa kuca...

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
09:23 18.03.2019.

Nadam se, vjerujem da ih je EU pročitao. Englezi nastoje uzdrmati EU glumom oko izlaska, izmoriti je. Oni znaju samo jedno, a to je da u EU gube liderstvo i nastoje svim načinima porušiti figure na šahovskoj ploči, gdje EU fino razvija igru.

VL
KO
komar64
09:05 18.03.2019.

Teško ili gotovo nemoguće je bahatim priznati da su pogriješili. Naučili da im se svako mora klanjati. Neka sada piju svoj čaj.

VL
I1
ing-12345
04:41 18.03.2019.

Tersa May je sramota britanske politike. Ona sve radi u cilju da zadrži Britaniju u tamnici naroda zvanoj EU. Jer nema drugog objašnjenja za ovako nepovoljan sporazum za Britaniju o izlasku iz EU koji je Teresa May dogovorila sa Junckeromm a britanski parlament odbacio dva puta.

VL
ST
stefj
22:18 17.03.2019.

Ovo je malo plašenje zastupnika da podupru sporazum... Jedno tu nije jasno, po jednima VB automatski izlazi iz EU-a 29. 3. bez sporazuma ako se isti ne izglasa, a po drugima ostaje u EU... Budući da su EU države odlučile (u dogovoru s VB) da 29. 03. VB više nije u EU, onda bi Britanci zapravo trebali biti automatski izbačeni iz EU-a na taj datum. Osim ako EU države ne izglasaju bezrazložnu odgodu, što onda znači da automatski sebi ruše kredibilitet... Ako pak izbace VB, onda bi VB mogla biti jako osvetnički nastrojena, već sada im je EU kriva za puno toga, i za ono što je i za ono što nije. A imati jednu takvu svjetsku silu protiv sebe nije baš neko veselje...

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
20:40 17.03.2019.

Britanci za svoj izlazak iz EU moraju platiti cijenu od 60 milijardi eura......to je stvarno pretjerano....normalno je da sad oni odgadjaju Brexit, jer zele u medjuvremenu ugovoriti nizu cijenu... za sada ne zele platiti vise od 40 milijardi eura

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.