Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Matušić: SDP i HNS platili su huliganima; Pusić: To je laž!

Matušić je na HTV-u izjavio da je točan Hebrangov podatak kako su za nerede u Zagrebu huligani dobivali 250 kn.
02. ožujka 2011. u 00:18 239 komentara 5 prikaza
'unutrasnja zagreb, markov trg, , 26.03.2008. sabor, sjednica, kunst, matusic snimio Patrik Macek'
Foto: 'Patrik Macek'
Pogledajte galeriju 1/3

Bilo bi smiješno da nije žalosno! – tako je u Dnevniku 3 HNS-ova zastupnica Vesna Pusić najprije komentirala informaciju koju je nešto prije u središnjem Dnevniku HTV-a izrekao HDZ-ov zastupnik Frano Matušić.

Ustvrdio je kako HDZ ima pouzdane obavijesti da su iza prosvjeda u Zagrebu i Splitu stajali SDP i HNS jer su se prema njegovim pouzdanim informacijama visoki dužnosnici SDP-a sastali s organizatorima prosvjeda, a HNS-ov čelnik Radimir Čačić se prije prosvjeda u Zagrebu sastao s organizatorom braniteljskog prosvjeda Željkom Sačićem, i to u ljetnikovcu u Kaštelancu kraj Varaždina. Također je izjavio da je točan Hebrangov podatak kako su za nerede u Zagrebu huligani dobivali 250 kuna.

– Vesna Pusić je olako prešla preko tog sastanka sa Sačićem, a mi imamo informacije da je do tog sastanka doista i došlo. HNS se stalno zalaže za ulazak u EU, a onda se Čačić našao sa Sačićem koji govori "ne" ulasku u EU – odgovorio je Vesni Pusić potpredsjednik HDZ-a Darko Milinović gostujući također u HTV-ovu Dnevniku 3.

No, ona mu nije ostala dužna, već je uzvratila tako što ga je optužila da laže.

– HNS je u napretku Hrvatske prema Europi napravio više nego HDZ, a lagati o Čačićevu sastanku s nekim čudnim desničarima, previše je. Čačić se nije sastao sa Sačićem niti mu je to palo na pamet. Što, to vam je rekao Hebrang, poznati istinoljubac?! – kazala je V. Pusić naknadno još jednom rekavši Milinoviću "nemojte lagati".

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu
 • fiberglas:

  Tko je gori? Hahahahahahahahahaha tomo.......dobaaarr si, DOBAR! Odo´ leć...´noć!

 • Avatar bereza
  bereza:

  Postoji priča kako su u Transilvaniji, za vrijeme vladavine Vlada Tepeša \"Drakula\", na javnim bunarima bili postavljeni pehari od čistog zlata kako bi se putnici namjernici i ostali žedni ljudi mogli napiti vode. Priča također kaže da niti jedan pehar ... prikaži još! nije nestao sa svog mjesta. Jer, za takvu krađu državne imovine postojala je isključivo najteža kazna. Vlad Tepeš \"Drakul\" bio je poznat pod nadimkom \"Nabijač na kolac\", pa možete zamisliti što bi se takvom kradljivcu desilo. Kad gledam i slušam ove ljigave bijednike hadezenjarske, mislim si kako bi lijepo bilo da pokojni Vlad samo na mjesec dana dođe na vlast u Hrvatskoj. Koliko bi on materijala za razonodu imao u hadezenjarama! Koliko bi posla imao kažnjavajući ih za njihova zlodjela počinjena mišlju, riječju, djelom i propustom! Koliko bi on dobroga svojim metodama napravio Hrvatskoj i stanovnicima Hrvatske! Ah, puste želje!

 • Avatar condor
  condor:

  Ova dva lika sa slike (Kunst,Matošić), totalno su crnilo stranke, kojoj aplaudiraju prosvjednici