Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORIJADA

Maturanti u cijeloj Hrvatskoj proslavili svoj dan

norijada (1)
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/37
18.05.2010.
u 14:17

Maturanti diljem Hrvatske proslavili su posljednji dan nastave. Majice s originalnim natpisima, zviždaljke, gađanje brašnom i pjesma bili su samo dio njihova slavlja...

Ključne riječi

Komentara 8

BR
Brezovica
22:50 18.05.2010.

Pita li se itko odkud ovome muškarcu s naočalama pravo da grli vjerojatno maloljetne djevojčice? Zamislite da se pojavi slika razrednika ovih djevojaka da je s njima u zagrljaju ili nedaj Bože kakva svećenika. Što bi se novinari raspisali o pedofilstvu. Zaboravio sam, pa on baštini političku orijentaciju na onome koji je ženio četrnaestogodišnjakinje.

Avatar Burviles
Burviles
17:34 18.05.2010.

kad BBB-ovci razbiju tramvaj,ili nedaj bog to naprave od jelačićevog placa što su ovi napravili digla bi se cijela vlada,država,kojekakve komore i udruge,sabor bi vanredno zasjedal a ovak ispada da je to samo veselje jer je kraj škole.Tko će platiti te popravke i čišćenja?????

OB
-obrisani-
12:24 21.05.2010.

Dragi maturanti,samo učite..možda i vi jednog dana budete vlasnici 4 stana u centru Zagreba i par milijuna kuna kao naš predsjednik !!!! NOVA PRAVEDNOST !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije