Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEMATIKA I ENGLESKI
Povratak na članak

Maturanti lani na obaveznim predmetima postigli najbolje rezultate ikad, 74% njih upisalo fakultet

Od ukupno 25.657 učenika koji su završili srednju školu i položili maturu 2022. (gledajući oba roka mature), njih zasad 19.099 upisalo je visoko učilište (74 posto)

Komentari 1

TA
Tarantula
10:50 31.01.2023.

Super, nego da vas pitam koji će vam vrag znanjie u Hrvatskoj? Ugledajte se na naše političare, bitna je samo lojalnost, sve ostalo dolazi samo po sebi! Vjerujte mi više ćete u životu postići učlanjivanjem u HDZ nego u knjižnicu! Znanje je nebitno, bitno je koga poznaješ i da nađeš svoju rupu u javnom poduzeću i pomalo potkopavaš temelje poduzeća sa rukom na srcu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.