Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odojak za profesora

Maturanti koji su iznenadili profesora i oduševili Hrvatsku: 'Mislili smo prvo da mu kupimo buket mesa'

Foto: TikTok
1/2
31.05.2023.
u 09:54

Profesor Zoran Lovrić od svojih je učenika za kraj njihova školovanja dobio pečenog odojka kojeg su mu donijeli na ražnju, a za trajnu uspomenu poklonili su mu i ručni sat

Maturanti Srednje strukovne škole Velika Gorica profesoru i razredniku Zoranu Lovriću poklonili su za kraj njihova školovanja pečenog odojka kojeg su na ražnju donijeli u školu. Priča je to koja je odjeknula Hrvatskom, a profesor Lovrić ispričao je kako je do toga došlo. 

– Šok, nevjerica, emocije su krenule. Ostanete bez teksta u tom trenutku. Ne znate što napraviti, čime ste to zaslužili – rekao je profesor Lovrić za Danas. Međutim, zaslužio je to drukčijim pristupom učenicima koji temelji na prijateljstvu. 

– Mi smo se povezali elektronički, na svim društvenim mrežama kojima se oni koriste, ja njih molim da me tome uče. Pa tako sam na Snapchatu, na TikToku, Facebooku koji je već za stariji dio populacije, Instagram, sve društvene mreže koje imaju. Moram biti u doticaju s njima, moram ih upoznati – rekao je profesor Lovrić. Učenici su ispričali kako su došli do ideje da razredniku daruju odojka. 

@zoranlovricvg @Luka Brlek233 @Dario Krizic @Mario✌🏼 @s.kranjcina @Mihael Kranjcina @filipecki001 #fyp #oldschool #bakaric #norijada ♬ original sound - ZoranLovricVG

 

VEZANI ČLANCI: 

– Vozili smo se automobilom i razmišljali što ćemo uzeti profesoru i mislili smo mu donijeti prvo buket pun mesa, onda sam rekao najbolje da mu odojka uzmemo. Pitao sam ostale dečke u školi, frend je odmah rekao može, nazvao je ujaka i to je to – rekao je Mario Petrović, maturant Srednje strukovne škole Velika Gorica. 

Osim odojka kojeg su brzo pojeli, profesor je kao trajnu uspomenu dobio sat. 

– Profesor nas je uvijek podržavao u svemu, za sve što hoćemo napraviti pitamo njega za mišljenje. Uvijek  sve s njim dobro ispadne – rekao je učenik Dario Križić. 

– Nije da se probudiš i odmah razmišljaš o tome kako mrziš ići u školu. Kad vidiš da imaš razrednika taj dan, to je odmah nekakva pozitiva u tom danu – ispričao je učenik Tvrtko Hrženjak.

VIDEO Norijada u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije