Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA REZULTATA MATURE

Maturanti koji su morali ‘položiti’ koronu: 'Ova je generacija najviše zakinuta za nastavu uživo'

02.08.2023.
u 12:45

Vraćanjem praga prolaznosti na eseju također je dana nova dimenzija važnosti materinskog jezika čime će se zasigurno opće kompetencije naših maturanata kad je o hrvatskom jeziku riječ poboljšati, mišljenja je Vinko Filipović, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja

Komentara 4

Avatar Grubi
Grubi
13:39 02.08.2023.

Tako je u cijelom svijetu , sve za dobro mladih

BB
branimir.bauer.9
13:26 02.08.2023.

Marku Perkoviću Thompsonu učinjena je velika nepravda koju se, nažalost, i dalje čini. A sve zbog toga što će "ugroženi" reći.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:17 02.08.2023.

Balkanski maturanti koji su morali ‘izležavati’ koronu: 'Ova je generacija najviše zakinuta za domoljubnu nastavu uživo jer su bili sprečavani da uzbuđeni i presretni posjećuju koncerte balkanskog plemenskog idola Marka Perkovića Thompsona'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije