Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPOSLENI PREMIJER
Povratak na članak

Renzi ostao bez svih primanja, sada ga uzdržava supruga nastavnica

Prvi je premijer u povijesti koji nije bio parlamentarac, a ni u stranci neće primati plaću jer ju je sam ukinuo kad je postao tajnikom stranke

Komentari 4

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
09:01 13.12.2016.

'Ajmo plakati i strepiti.

VL
ST
Stipan
15:23 13.12.2016.

Trebali bi skupljati sad pred praznike da mu se pomogne!

VL
DU
Deleted user
08:40 13.12.2016.

Tja, kaj se more. Neka sad lijepo ide na klopu u pučku kuhinju. Dok je bio na vlasti, ionako je zdušno radio na tome da korisnika pučkih kuhinja bude što više.

VL
OS
osica
12:49 13.12.2016.

Ah, naši su to izbjegli Hvala Bogu. U tri saziva, imaju primanja svi bivši koji požele , a rijetki su koji ne požele. " Medeni moji" još se i hvale se " Živim bolje nego ministar . Dođi ovamo čovječe".vamo čovječe". medi mlijeko u potocima za neke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.