Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Matković umorna od premještanja tepiha otišla na odmor u skupi hotel"

matkovic
Boris Ščitar/PIXSELL
25.02.2010.
u 17:22

- Ministrica bez lisnice Bianca Matković umorila se od premještanja tepiha iz jedne u drugu sobu pa je odlučila odmoriti se u opatijskom Ambasadoru - komentirao je esdepeovac Željko Jovanović.

Komentirajući tekst po kojem je ministrica bez portfelja Bianca Matković s obitelji ostvarila veliki popust u jednom od najskupljih opatijskih hotela, oštro je reagirao Željko Jovanović,  zastupnik SDP-a i predsjednik Nacionalnog vijeća za suzbijanje korupcije.

– Ministrica bez lisnice Bianca Matković umorila se od premještanja tepiha iz jedne u drugu sobu pa je odlučila odmoriti se u opatijskom Ambasadoru. Da ne bi bila usamljena, povela je sa sobom i šesteročlanu obitelj. Kako i sam naziv njene funkcije kaže, ministrica nema lisnicu, pa su u hotelskoj upravi odlučili da njen vikend uljepšaju maksimalnom uslugom uz minimalnu cijenu od samo 200 kuna.

Budući da ministrica bez lisnice, kao članica NO-a Croatije Airlinesa ima i besplatne avionske karte, njen najnoviji potez još jedan je dokaz da je vrijeme da odleti - kaže Jovanović.

– Pitam se – nastavlja Jovanović – mogu li radnici 3. maja, koji zbog nesposobnosti aktualne Vlade na čelu s Jadrankom Kosor  i njenim zamjenicima Šukerom i Milinovićem (a u kojoj sjedi i ministrica bez lisnice) još nisu dobili plaću, sljedeći vikend doći u objekte državnog poduzeća Liburnija Rivijera Hoteli, i pod jednakim uvjetima odmoriti se od stresa i problema? Ako to može ministrica bez lisnice, smatram da jednako pravo imaju i radnici bez plaće – ironizira Jovanović te dodaje  da ministričino  ponašanje potvrđuje da je korupcija duboko ukorijenjena u ponašanju svih HDZ-ovih dužnosnika te da su prijevremeni izbori jedini način za izlazak Hrvatske iz krize.

Komentara 61

CR
crodal
18:29 25.02.2010.

Nekad se pitam ,sto je moj narod skrivio ovoj bandi na vlasti ,koju je sam izabrao, ovo je stvarno postalo mentalno izivljavanje. PRLJAVCI !

OB
-obrisani-
18:38 25.02.2010.

25.02.2010. u 18:29h crodal je napisao/la: Nekad se pitam ,sto je moj narod skrivio ovoj bandi na vlasti ,koju je sam izabrao, ovo je stvarno postalo mentalno izivljavanje. PRLJAVCI ! ................................................. A koji je to tvoj narod i što sisi ti napravio za njega ?

PR
PrincessJackie
20:45 25.02.2010.

@krenica: Upravo tako, sprda se s poreznim obvezinicima na čiji račun uživa niz povlastica. A s ovim \"povlaštenim wellnessom\" vjerojatno je i prekršila dva-tri zakona o državnim dužnosnicima, ali sudeći po širokom osmjehu ni to je ne brine previše. Da li bi onaj otac, što je morao krasti bebi hranu, mogao dobiti za svoju obitelj takav vikend za 200kn?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije