Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijenica od kosor

Matijević tuži državu jer ga ne žele vratiti na posao u Carinu

robert matijević
Marko Prpić/PIXSELL
23.11.2011.
u 21:58

Bivši pomoćnik ravnatelja Carinske uprave 2004. godine bio je optužen za spregu s krijumčarima kave. Oslobođen je pravomoćno no "kažnjen" je prebacivanjem na nižerangirano radno mjesto.

Robert Matijević, bivši pomoćnik ravnatelja Carinske uprave, podnio je tužbu protiv države jer ga je Ministarstvo financija odbilo vratiti na posao unatoč presudi Upravnog suda RH, doznaje Novi list.

2004. godine, dok je radio kao pomoćnik ravnatelja Službe za krijumčarenje, Matijević je bio optužen za spregu s krijumčarima kave. Pravomoćno je oslobođen no "kažnjen" je prebacivanjem na nižerangirano radno mjesto.

Matijević je Novom listu povjerio da se obratio i J. Kosor "koja promovira borbu protiv korupcije", no ona ga je odbila iako se, kaže Matijević, upravo on već deset godina bori protiv korupcije i kriminala. Obratio se i ministrici financija Martini Dalić, ali i tu je naišao za zatvorena vrata.

Komentara 4

AU
austria
07:02 24.11.2011.

Valjda nije profić kao Barišić, Polančec, Smranader i Rončević.

VI
Vito
07:59 24.11.2011.

Matijević tuži državu jer ga ne žele vratiti na posao u Carinu Za pomoć se obratio i J. Kosor koja ga je odbila primiti Zar je toliko glup? Zvati u pomoć glavnu mafijašicu? Dobro da ga nije poljubila...

KL
klek88
09:18 24.11.2011.

Sud ima instrumente provodjenja svojih Presuda stoga kriva adresa g. Matijeviću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije