Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Salonitaši

Matijašević prijeti prosvjedima u sezoni: Krivci će biti vladajući!

Ozren MAtijašević salonit
Ivana Ivanović/PIXSELL
12.07.2010.
u 11:35

- Vidjeli ste da me jedan budalaš iz redova opozicije optužio da miniram turističku sezonu. Istodobno je taj budalaš rekorder po naplaćenim putnim nalozima u Saboru - rekao je Matijašević.

Prosvjed radnika Salonita koji se održao u ponedjeljak ispred Trgovačkog suda u Splitu bila je prigoda da se Ozren Matijašević, predsjednik HUS-a, obrati vladajućima i zaprijeti da će, ako ne počnu realizirati dogovoreno, sindikati odgovoriti snažnim štrajkovima i blokadama za koje neće čekati kraj turističke sezone.

- Vidjeli ste da me jedan budalaš iz redova opozicije, odnosno HDZ-a, optužio da miniram turističku sezonu, a istodobno je taj budalaš rekorder po naplaćenim putnim nalozima u Saboru - nije birao riječi Matijašević obrušivši se na Franu Matošića koji je nedavno izjavio da Matijašević svojim izjavama ugrožava na tisuće radnih mjesta u turizmu.

- Mi ćemo učiniti sve da damo priliku argumentima, ali ako ne uspijemo, ići će štrajkovi i prosvjedi. Odgovornost za štetu bit će u redovima vladajućih - poručio je Matijašević.

Radnici i sindikalisti Salonita pred Trgovačkim sudom u Splitu podsjetili su na kaznene prijave koje su podnijeli protiv stečajnog suca i stečajnog upravitelja. Novi su prosvjed zakazali za tjedan dana ispred Salonita u Vranjicu.

- Nećemo se umoriti prozivati ljude koji krše zakon i koji su se obogatili na štetu radnika - poručio je Jozo Marić, regionalni povjerenik HUS-a za Dalmaciju. 

Komentara 19

OB
-obrisani-
13:33 12.07.2010.

Nije li pravo na strajk temeljno pravo svake demokratske drzave?! Netko je napisao da se u Jugoslaviji strajkalo?!

PI
Pippo9
14:09 12.07.2010.

Matijašeević je u najmanju ruku smniješan i ispada glup jer će ovakvim potezima napraviti više štete nego koristi.Boli briga njega za radnike jer mu ovo služi samo kako bi se medijski eksponirao

AB
abendblatt
12:44 12.07.2010.

Veceg budalasa od Matijasevica nema,..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije