Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri pitanja
Povratak na članak

Matija Posavec: 'Rastemo i naša strategija za izbore daje rezultat'

Moj uvjet da nosim listu bio je da idemo samostalno, bez drugih stranaka, i da na listi ne bude nitko iz stranačkog vrha jer želim promovirati nove sadržaje, nove vrijednosti i nove ljude

Komentari 6

ST
Stojko
20:48 12.05.2019.

HNS ide na izbore samostalno ne zato što to žele, već zato što sa takvim političkim konvertitima nitko više ne želi imati posla.

VL
BU
BuddhaZG
20:46 12.05.2019.

Ha,ha,ha !

VL
VE
verasmara
11:39 13.05.2019.

Haha, Gabričevićka po zanimanju direktorica- inače je medicinska sestra. Ode lopovska, lažljiva stranka u kojoj su bile i Pušićka, Mrakača, Prdoljak, Čačić, Mesić.....u zaborav! Hvala Bogu!!Došla im Nata črna glave!

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
23:26 12.05.2019.

zastupnik sdp-a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.