Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZOLUCIJA ZEMLJA

Matija Cvek poziva da se priključite akciji: ''Sudjelovanje u ovoj akciji bio je predivan način da dam svoj doprinos zaštiti okoliša''

Zagreb: Matija Cvek, pjeva?
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.08.2023.
u 12:00

''Trebam te još uvijek'' glasi stih poznate pjesme mladog hrvatskog glazbenika. Upravo te riječi možemo posvetiti našoj prirodu koju trebamo još uvijek jer priroda bez čovjeka može, ali čovjek bez prirode ne.

„Trebam te još uvijek“ glasi stih poznate pjesme mladog hrvatskog glazbenika. Upravo te riječi možemo posvetiti našoj prirodu koju trebamo još uvijek jer priroda bez čovjeka može, ali čovjek bez prirode ne.

Mladi glazbenik i tekstopisac, pjevač Matija Cvek u svojim intervjuima ističe kako inspiraciju za svoje pjesme pronalazi upravo u motivima prirode i svijeta oko sebe, što ga je dodatno potaknulo da se uključi u akciju Budi i ti dio Rezolucije Zemlja.

– Sudjelovanje u ovoj akciji bio je predivan način da dam svoj doprinos zaštiti okoliša. Večernjem listu što promiče ovakve inicijative i što podiže svijest o važnosti očuvanja prirode – rekao je Matija Cvek i pozvao sve da se priključe akciji.

Pridružite se i vi akciji „Klikni i posadi stablo“ i postanite dio najvećeg ekološkog projekta Rezolucija Zemlja.

Sve što trebate napraviti je na ovom linku popuniti ime, prezime i e-mail adresu a mi se obvezujemo za svakog potpisnika zasaditi jedno stablo.

Nakon prijave na e-mail ćete dobiti lokaciju naše zajedničke šume i „dokument“ Rezolucija Zemlja s vašim digitalnim potpisom za uspomenu.

Foto: VL

Rezolucija Zemlja: Pridruži se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije