Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matea Janković:
Povratak na članak

'Sada mi je još i teže jer se pokazalo da mi je dijete umrlo zbog greške u bolnici'

Matea poslije svega kaže da su joj osjećaji pomiješani, zadovoljna je jer se pokazalo da je istina ono što je govorila o tijeku porođaja

Komentari 7

DO
doktorica
08:22 06.03.2016.

izlazeći u medije samo si je pogoršala svoje psihičko stanje,takove stvari se moraju rješavati u za to nadležnim institucijama.

VL
TH
than
02:13 06.03.2016.

Bas mi je drago da lijecnici ovo brane... Zena mi je bila na hitnoj i kazu da su nisko sa cjepivom oko tetanusa, domovi zdravlja ih niti nemaju.. Pa nesto prepisuju, prebacuju vec 7 dana, i muljaju. Ne mislim da su ljecnici krivi vec ministarstvo koje ih tjera da odugovlace, odnosno neba nabave. Pa onda kao, ako, se pocne siriti dodjite. Gadi mi se ministarstvo zdravtsva koje ujedno lazu ( i to vec nekoliko vlada) da imaju svi osnovno osiguranje, a nemaju....

VL
DU
Deleted user
23:35 05.03.2016.

Ne ulazeći u sam slučaj, moram napomenuti da ministarstvo n i j e kvalificirano za donošenje ovakvih zaključaka. Za to je isključivo nadležan sud, a onda HLK pokreće postupak prema pravomoćno osuđenom liječniku. Ministarstvo može i smije samo zbog osnovanene sumnje za počinjenje kaznenog djela predmet poslati DORH-u na daljnje postupanje.

VL
HR
hromcan
09:01 06.03.2016.

Jako tužno , što takav čovjek uopće radi u zdrvu i ovce bi bile tužne da ih takav čovjek ćuva......

VL
RE
realisticki
12:52 06.03.2016.

Pratim slučaj, i žao mi je žene. Aljkavost liječnika, na njezin zahtjev dobila je svoj epilog. Uvidom u relevantnu dokumentaciju utvrđeno je da zbog neadekvatnog vođenja i praćenja porođaja nije prepoznata fetalna patnja, odnosno porođaj nije vođen sukladno pravilima suvremene opstetričke prakse. Slijedom utvrđenih činjenica cjeloviti predmet zbog mogućih elemenata kaznenog djela bit će proslijeđen DORH-u – prenijeli su iz Ministarstva zdravlja. Nitko toj ženi ne može vratiti dijete. Probudila je pažnju institucija i javnosti na takvu vrstu problema.Tvrdnja da joj je sada još teže, prouzročila je sama. Na kraju proizlazi, da ista voli medijsku pozornost, pa makar i sama radi toga još više patila.

VL
DO
domljani
02:00 06.03.2016.

da je došla u bolnicu koji dan ranije bilo bi bolje - smrt je posljedica bolesti,a ne pogreške; doktori nisu svemogući

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
08:32 06.03.2016.

Sud,HLK ? Ti se šališ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.