Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI PROJEKTI

Mate Rimac ulaže u Hercegovinu: Vlasti najavile potporu njegovim projektima

Zagreb: U dvorani Algebre održana je konferencija Poduzetnički mindset
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
05.01.2023.
u 20:20

O tim projektima i planovima su Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza upoznali premijera Hercegbosanske županije Ivana Vukadina

Hrvatski poduzetnik i inovator Mate Rimac predstavio je u četvrtak vlastima Hercegbosanske županije, čije je sjedište u njegovom rodnom Livnu, ulaganja u turizam, koristeći potencijale nedirnute prirode te nadaleko poznatih livanjskih divljih konja.

U Livnu je Rimac osnovao tvrtku Continental Adventure koja se bavi 'outdoor' turizmom i marketinškim uslugama. Tvrtka organizira jednodnevne i višednevne izlete, a trenutačno gradi prvi glamping resort na ovom području. Taj će resort uz smještaj i brojne aktivnosti na otvorenom gostima nuditi fotosafari s divljim konjima, kao i izlete na Dinaru. 

Ranije je u Livnu Mate Rimac pokrenuo i tehnološki park Linnovate u kojemu je nastao niz manjih tvrtki. O tim projektima i planovima su Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza upoznali premijera Hercegbosanske županije Ivana Vukadina.

Vlasti te županije najavili su potporu projektima Mate Rimca, a razgovaralo se i o zaštiti prostora planine Kruge gdje obitava krdo s više od 300 divljih konja, kao i o proglašenju Dinare nacionalnim parkom. 

VIDEO Izjave nakon otkazane utrke ženskog slaloma na Sljemenu

Komentara 3

DU
Deleted user
23:42 05.01.2023.

Bosanac ostaje Bosanac

AN
Andrenilator
11:05 06.01.2023.

Ništa od Hercegovine to je Bosna moja

RE
realisticki
11:26 06.01.2023.

Pišem opet, ulaže tamo kamo kani u budučnosti pobječi od hrvatskoga zakona i pravosuđa. To da se brišu ovakovi komentari je znak da je on nećija ikona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije