Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJETNIK PREMIJERA
Povratak na članak

Mate Granić: Izetbegović podsjeća na Slobodana Miloševića, Hrvatima prijeti oružjem

Mate Granić kaže da će agresija Rusije na Ukrajinu imati teških financijskih, energetskih i gospodarskih posljedica za cijeli svijet, a posebno za EU. Međunarodni poredak uspostavljen nakon Drugoga svjetskog rata ovom je agresijom Rusije nepovratno promijenjen

Komentari 46

Avatar southman
southman
14:22 04.08.2022.

Je li Bakir prebrojio mlađariju i dronove ?? Dati ću mu mjesečnu plaću ako rastavi i sastavi bilo koju pušku ! Samo neka krenu, sravnit ćemo ih sa zemljom.

VL
MA
Matematika2
14:32 04.08.2022.

Sto misli izetbegovic da ce Hrvatska vojska to mirno gledati.Isti cas kad budu Hrvati napadnuti u Bosni Hrvatska vojska ce uci u Bosnu tenkovima i avionima u zastitu Hrvatskog naroda.Srbi to jedva cekaju.Opet ce muslimani bjezati po cijeloj Europi

VL
PO
Poskok
15:10 04.08.2022.

Mate je senilan i bolje bi ga bilo ignorirati što kaže! Jedan od krivaca brisanja HB i zato kad te nema i šutiš najbolji si.Sramota ako on bilo koga predstavlja u Hrvatskoj.

VL
SZ
SZ123
14:33 04.08.2022.

Opet huškački naslov! Volio bih kad bi netko uzeo daytonski sporazum i uz to pokušao objasniti u čemu je problem ako Hrvati žele glasati za Hrvate i ne žele da Hrvatima drugi biraju predstavnike. BIH ne može biti građanska država u smislu jedan građan jedan glas jer je definirana kao RS i Federacija... Za RS je jasno... Ali kako Bošnjacima nije jasno da se zove Federacija zato što je ne homogena tj. Ima Hrvate i Bošnjačke. Zašto bi inače bila Federacija??? Ni u Americi nije jedan čovjek jedan glas nego postoje elektorski glasovi... Pri tome kad bi Hrvat birali Hrvate, a Bošnjaci Bošnjske mislim da bi BIH bolje funkcionirala. No tada bi trebali rješavati prava pitanja - ekonomiju. A toga se svi boje jer će se brzo vidjeti kako su nesposobni pa možda zbog toga Bošnjaci rade problem od nečega što ne može biti problem... Ali tako to ide s politikom, svagdje i uvijek

VL
TA
Tajg
14:42 04.08.2022.

Ako Bakir pogodi ćevapom Plenkija, to bi bio povod reakcije NATO a, jeli tako Stoltenbergu?!

VL
PD
plavi-devet
16:19 04.08.2022.

Obicno se s Rebra ode na Mirogoj, ali ne i Mate Granic: on je s Mirogoja otisao na Rebro!

VL
DU
Deleted user
14:04 04.08.2022.

granic je najnesposobniji i najkorumpiraniji politicar nase scene, od aznog drzanja skuta amerikancima do afere hypo iz koje se izvukao hineci zdravstvene tegobe, a i 'frendici' su mu pomogli. oduran lik, sreca da je zvoniir separovic ostvario priznanje hrvatske jer da je ovaj bio ministar vanjskih, sad bi pisali na cirilici.

VL
DU
Deleted user
16:05 04.08.2022.

Svaki rat je zlo baš kao i političar koji poziva na rat. Lako je ratovati preko portala, dok je nešto sasvim drugo biti neispavan na položaju. Bez tuša i normalne hrane. Ako Bošnjaci krenu u rat, srpski dio Bosne je za njih zauvijek izgubljen. Povjerenik bi trebao uvesti instituciju crvenog kartona i nekim ljudima poput Izetbegovića zabraniti daljnji politički rad. Sad se hrvatski potpis na Dejtonu čini potpuno pogrešan, zapravo činio se i onda ali je pokazao hrvatsku kooperativnost prije svega Amerikancima. A ovo je za posljedicu imalo mekši američki stav oko Oluje. Sve skupa Hrvatska treba budno motriti što se dešava.

VL
Avatar vidikurza
vidikurza
15:54 04.08.2022.

Kad Republika Srpska ode, kako ćete se dogovoriti?

VL
Avatar grozniivan
grozniivan
17:23 04.08.2022.

a hanuma s falš diplomom se smješka....

VL
Avatar quo_vadis
quo_vadis
16:11 04.08.2022.

nije ni babo alija bio ništa bolji od sina,samo što nijje tada bio u mogućnosti ovo radit što mu sin radi,jer su mu HV i HVO bili potrebni za oslobođenje BiH,da bi se on poslije mogao junačit...na kraju će sve popušit,tako im i treba

VL
PR
progres
16:02 04.08.2022.

Reci Mato svima da znaju što ste potpisali u Dayton. Sve što se dogadjalo Hrvatima u BiH-a ide I na tvoju dušu. Bosanski Hrvati bili su samo pioni u vašim prljavim igrama koje ste koristili kao kolonijalni otpad.. Ništa niti danas nije bolje osim što je toga otpada sve manje.

VL
EX
expiralitozo
00:11 05.08.2022.

tako je to kad čačkaš mečku po pički. Ameri će ustrajat na sporazumu , i dalje sve ovisi koliko je dugačak fitilj.

VL
ZE
zeko386
15:01 04.08.2022.

Je li to onaj Mate što je došao na sastanak u 4 ujutro kad su karte već bile iscrtane?Da to jako malo ljudi zna, pok. Tuđman je bio u hotelu a Matu su zvali u 4 ujutro da samo potpiše podjelu BiH.Svi koji mislite da je bilo drugačije nemate pojma!

VL
DU
Deleted user
15:43 04.08.2022.

Bakir i Bosnjaci nisu isto.Naravno da ima puno sljedbenika njegove stranke.Ali zbog toga gurnuti Bosnjake u ruke Srbiji ne cini mi se mudro.Saveznistva se brzo sklapaju danas.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:29 04.08.2022.

Izetbegović ne podsjeća na Slobodana Miloševića, Hrvatima ne prijeti oružjem i ne cepa Bosnu i crta podijele teritorija na papiricima poput srbskog vožda Slobodana i njegovog bratica po jeziku, krvi i kulturi domoljubnog vođe Franceka kojemu nitko pošten, čestit i ugledan iz inostranstva nije želio doći na sahranu makar je sanjao da bude poput svog idola največeg hrvata u istoriji i svjetske ličnosti Maršala Josipa Broza Tita kojemu su na sahranu stigli svi svjetski vođe, močnici, utjecajni i poznati.

VL
MG
miljenkomiskic1@gmail.com
16:52 09.08.2022.

Inače nemam protiv nikoga ništa ali ovaj lik me je počeo živcirati ,kenja po Hrvatima a bez nas ga ne bi bilo !!!!

VL
BE
Belkanto
14:10 04.08.2022.

Javio se kum broj 1 i odmah se pere od ćadja!

VL
DQ
Dq
15:51 04.08.2022.

Ne na bili ni bahati ni agresivni pojedini balkanjerosi , da im iz pozadine ne povlače konce puno jači igrači , po starom receptu kolonizatora. Turska emklava u ovom dijelu Balkana pokušava uspostaviti svoju državu na štetu ostalih nacija ,, a to ne može bez sukoba. I dok se političari bore a tuđe interese , raja im odlazi na mrski im zapad.

VL
DM
D'Mich
14:22 04.08.2022.

Granić je jedan od sposobnijih političara iz 90tih. Dobro je izbjegavao sankcije po nas, a Amerikancima je Hrvatsku nametnuo kao partnera zbog čega smo naposljetku ostvarili ciljeve. Nažalost za BH nije bio ni blizu tako uspješan.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.