Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Massimo slupao auto zabivši se u citroën koji se krivo prestrojio

massimo
Foto: Željko Lukunić/24 sata
1/6
Autori: mšk/VLM, mso
09.10.2009.
u 21:26

Poznati pjevač zabio se u citroen koji se, prema prvom policijskom izvješću, nepropisno prestrojavao. Ozlijeđen je suvozač iz citroena.

Pjevač Massimo Savić danas je oko 18.10 sati u Ilici nedaleko od Selske ceste svojim opelom zafirom udario citroën koji se krivo prestrojavao želeći skrenuti u dvorište.

– Prestrojavao sam se u desni trak i udario u citroën. Prema policijskom izvješću, nisam kriv, već sam oštećena strana – izjavio je Massimo za 24 sata. Massimov je auto zatim udario u stupić na nogostupu i izbio ga. Pjevač nije ozlijeđen, a suvozač iz citroëna udario je glavom u staklo i lakše se ozlijedio.

– Nisam vozio brzo. Zračni jastuci nisu se čak ni otvorili. Meni je samo žao zbog suvozača jer sam baš udario u njegova vrata, pa se brinem. Ali čuo sam da je dobro – kazao je šokirani Savić koji nije ozlijeđen.

Tramvajski promet u smjeru zapada bio je obustavljen do 19.28 sati, kad je vučna služba maknula Massimov opel s tračnica. Policija je potvrdila da je vozač citroëna oduzeo prednost pjevaču te da je ozlijeđeni suvozač prevezen u KB Sestre milosrdnice.

Komentara 12

MA
madona
23:26 09.10.2009.

vjerojatno bio pijan ,ili malo vishe pio,treba vozacke oduzeti barem na 3 mjeseca

PO
POWERnofear
07:43 10.10.2009.

nisu baloni nego jastuci

AN
Andreeejjj
21:38 09.10.2009.

Jeli je napravio test na dragu? On je uvijek pozitivan....našmrkan!!! Vec dugoooo godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije