Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio osmero

Masovni ubojica iz Srbije potukao se u zatvoru: Dohvatio cimera i udarao ga šakama po licu

Ubojica Uroš B.
MUP
21.06.2023.
u 09:46

U zatvoru u kojem se nalazi otkad je početkom svibnja ubio osmero ljudi, Uroš B. se posvađao s cimerom, a zatim ga fizički napao

Masovni ubojica iz Mladenovca u Srbiji koji je početkom svibnja ubio osmero ljudi, navodno se sad potukao u zatvoru. Kako neslužbeno doznaje Nova.rs, prvo se posvađao s cimerom, a zatim ga je fizički napao. Tukao ga je šakama po licu. 

Zatvorenik koji se tukao s Urošem dobio je masnicu na oku, dok ubojici nije bilo ništa", rekao je izvor za Novu.rs.

Uroš B. je 4. svibnja, samo dan nakon pokolja u beogradskoj školi, tijekom večeri započeo svoj krvavi pohod u kojem je ubio pet osoba, od kojih je najmlađa žrtva imala 15 godina. Zatim je u susjednom selu nastavio s pokoljem, a ubio je policajca, njegovu sestru i njihova prijatelja. Uhićen je sutradan ujutro u ranim satima u blizini Kragujevca.

VEZANI ČLANCI:

Na saslušanju je priznao da je pucao u ljude, ali to je učinio jer je osjećao da mještani stvaraju zavjeru protiv njega te da je bio predmet ismijavanja i ruganja. Uhićenje je uslijedilo nakon opsežne potjere u kojoj je sudjelovalo više od 600 policajaca. Osumnjičeni se skrivao kod djeda u okolici Kragujevca, kod kojega ga je policija i pronašla. Osim djeda, policija privela i ujaka napadača.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
DrJok
16:52 21.06.2023.

i dobro. po cemu se VL sada razlikuje od rijalitija? dajete prostor tom liku i pratite desavanja u zatvoru? a do juce ste se zgrzavali nad tom praksom. cccc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije