Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Masovna tučnjava i na Jarunu: 'Bilo ih je barem 20, dvojica završila u jezeru'

Većina njih okupljala se oko automobila gdje su puštali glazbu, no taksista nije toliko zabrinula tučnjava koliko je nešto drugo
27. veljače 2021. u 19:05 20 komentara 11730 prikaza
Foto: Screenshot/24sata

Osim što je noćas ispred zagrebačkog HNK uslijed okupljanja mladih izbila masovna tučnjava, čini se da se isto dogodilo i na Jarunu, a dvojica mladića završila su i u jezeru, prenosi 24 sata.

LUDI PETAK VIDEO HNK zatrpan: Pogledajte rekordne količine smeća kojeg su mladi ostavili

- To je bilo oko 02:30, prvo se barem deset mladića tuklo na stazi, a zatim su dvojica čak završila u jezeru. Ne znam što se točno dogodilo, ali policije uopće nije bilo ni na vidiku, govori taksist koji je cijelu noć vozio na relaciji HNK-Jarun, a kako govori, u životu nije vidio ništa slično.

- Inače vozim taksi, a ovo mi je bilo toliko fascinantno da sam morao stati i provjeriti što se to tamo događa. Mogu reći da je bilo puno više ljudi nego ispred HNK. Po mojoj slobodnoj procjeni, sigurno nekoliko tisuća, uglavnom starijih i studenata, govori.

VIDEO Ogromne količina smeća mladi su ostavili nakon razuzdane noći ispred HNK

Većina njih okupljala se oko automobila gdje su puštali glazbu, no taksista nije toliko zabrinula tučnjava koliko je nešto drugo.

NEREDI NA OKUPLJANJU Masovna tučnjava ispred HNK: 'Tukli su se 10 na 10'

- Neki su u svojim autima vozili kao manijaci, a kako su gotovo svi bili pod utjecajem alkohola, mogli su nekog ubiti, nadodaje.

Pu zagrebačka potvrdila je da su dobili dojavu o tučnjavi, no kada su stigli tamo, nikoga više nije bilo. Jedino što je ostalo, kao i na HNK-u, su ogromne količine smeća koje su kasnije morali zbrinuti djelatnici Čistoće.

Video možete pogledati ovdje.

 

 

Dario Almesberger
Stručnjak za obnovu otkrio koja bi zagrebačka bolnica izdržala jači potres: Sve druge bi se srušile
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“