Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.07.2023. u 14:36

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u izjavi novinarima u Litvi rekao je da smatra "čudnom idejom" otvaranje ureda u Japanu jer "NATO je sjevernoatlantska organizacija" i bavljenje Kinom je "isto nešto što je malo neprirodno"

Komentara 3

SS
sokac sa drave
10:37 19.07.2023.

Netreba puno znanja iz psihologije a da nevidis da se ova trojica smiju na silu.Kako se ono kaze usiljeni ,nabaceni ,lazni ali skriveni osmijeh.To je ono kada ti je nesto za plakati a ti se smijes onako glumacki lazno.

XM
Xman
00:59 16.07.2023.

Amerika bi uz pomoc North Atlantic Terorisit Organization da vlada svijetom.Nazalost ima ih puno kojima to nije jasno .Zato su napali sve one zemlje koje se nisu povinovale njihovim zahtjevima .

Avatar film
film
20:03 15.07.2023.

zoka je malo maka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije