Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO U MERCATORU

Maskirani razbojnik prijeteći pištoljem opljačkao trgovinu

maska, maskirani
Arhiv VL
09.12.2009.
u 09:49

U trgovini se, osim dviju djelatnica, zatekao i jedan kupac kojega je prepad maskiranog razbojnika ostavio bez riječi. Razbojnik je nabrzinu uzeo novac pa se udaljio.

POŽEGA - Nepoznati muškarac, s maskirnom kapom na glavi, upao je sinoć oko 20 sati i 40 minuta u prodavaonicu Mercator u Ulici Tina Ujevića i prijeteći pištoljem od prodavačice zatražio novac.

U to vrijeme u prodavaonici su bile dvije djelatnice i jedan kupac koji su zatečeni događajem nijemo gledali što se zbiva. Muškarac je nabrzinu uzeo novac i udaljio se.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:50 09.12.2009.

Uzeo je Božičnicu,sretni mu bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije