Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojnici s puškama

Maskirani razbojnici automatskim puškama opljačkali pokerski turnir

poker3
Foto: Reuters
1/5
06.03.2010.
u 20:21

Iako su uzeli plijen te brzo nestali, prijetili su i osoblju koje se u trenutku pljačke nalazilo na putu do "blaga" za koje se među ostalima natjecao i najpoznatiji njemački teniski as, Boris Becker.

Šest maskiranih razbojnika danas su oko 14 sati opljačkali kasino u elitnom berlinskom hotelu Hyatt. Kriminalci su kako njemački mediji izvješćuju uspjeli otuđiti oko 800.000 eura.

Pljačkaši su bili naoružani automatskim puškama i granatama. Iako su uzeli plijen te brzo nestali, prijetili su i osoblju koje se u trenutku pljačke nalazilo na putu do "blaga" za koje se među ostalima natjecao i najpoznatiji njemački teniski as, Boris Becker.

Ozlijeđeno je nekoliko osoba a među njima i čuvari koji su pokušali spriječiti bijeg dobro organizirane skupine. Kako pišu njemački mediji, jedan od zaštitara čak je uspio zadržati na trenutak jednog od pljačkaša, no tada mu je u pomoć priskočio drugi koji je zaposlenika hotela svojim oružjem udario u glavu nakon čega su počinitelji uspjeli pobjeći u do sada nepoznatom smjeru.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
03:44 07.03.2010.

Nekad su Srbalji bili puni sebe kao oni sposobni. A jadna nacija nemoze jadnija bit, sto nista radit neznaju. Bjeze od alata i strojeva ko djavo od kriza. Zanjih ijest da se sa Sipcima bore oko droge. To im je level.

BA
bakota
20:59 06.03.2010.

bravoooo ovo je posao nasih suseda hehehehe:))))))

OB
-obrisani-
03:41 07.03.2010.

Prodje dvadeset godina ko dlanom od dlan. Tesko je bilo onih 70 godina robije. Kad su Njemci odsluzili kaznu i nama je dopusteno dase odcjepimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije