Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojstvo

Maskirani pljačkaš prijetio pištoljem i opljačkao kladionicu

stanleybet, opljačkana kladionica
Damir Špehar/Pixsell
07.12.2011.
u 15:50

U kladionicu je ušao nešto prije 21 sat dok je 32-godišnja djelatnica bila sama, ne zna se koliko je novca otuđio

BJELOVAR – U središtu Bjelovara u utorak navečer na uglu Šenoine i Ulice Ivana viteza Trnskog opljačkana je kladionica Stanleybet. S fantomkom na glavi nešto prije 21 sat u kladionicu je ušao muškarac i prijeteći pištoljem 32-godišnjoj djelatnici zatražio da mu se preda novac.

Nasmrt uplašena žena to je i učinila predavši mu neutvrđenu količinu novca. Glasnogovornik županijskoga državnog odvjetništva u Bjelovaru potvrdio nam je da je došlo do pljačke u spomenutoj kladionici dodavši da odvjetništvo u suradnji s policijom provodi izvidne radnje kako bi otkrili drskog pljačkaša.

U kladionici postoje nadzorne kamere koje bi mogle pomoći u otkrivanju počinitelja, no što se točno vidi na snimci, nije poznato. Jednako tako, zasad je nepoznato i postoje li očevici pljačke, jer u to vrijeme na ulici u tom dijelu grada obično nema previše ljudi. Očito je pljačkaš računao s tim i sve pomno isplanirao.

Neslužbene informacije govore da je kladionica i ranije bila na meti pljačkaša.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
09:37 08.12.2011.

pravo je pitanje tko je ovdje bio opljackan....

Avatar kukulelavac
kukulelavac
22:04 09.12.2011.

Ta je prokleta kladionica i meni više puta uzela novce,prokleta bila. Kome da ju prijavim,što me opljačkala ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije