Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU NJIMA I STUDENTI

Šok na Kosovu: Maskirani napadači pucali na autobus, poginule tri osobe

Kallxo/Facebook screenshot
26.11.2021.
u 21:43

Do pucnjave je došlo oko 19 sati, kada je autobus iz Dečana putovao prema Glođanima

Troje ljudi poginulo je večeras u pucnjavi na autobus u blizini Glođana na jugozapadu Kosova, među kojima je i dvoje studenata te vozač autobusa.

Zasad nepoznati maskirani počinitelji navodno su zapucali kalašnjikovima na autobus, no još nije poznat broj ozlijeđenih, prenosi Kurir.rs

Iz bolnice u Peči potvrdili su da su preminula dvojica studenata 2003. i 2004. godište, kao i vozač. Naime, radi se o djevojci (17) i mladiću (18), a brojni prijatelji oprostili su se od mladih na društvenim mrežama. 

- Šokiran sam tragičnim slučajem u Glođanu! Bol nas je sve zahvatila u ovim teškim trenucima. Molimo za njihove duše, napisali su sugrađani. 

- Oko 19.45 dežurni lekar je izašao na lice mesta gde je potvrđena smrt vozača autobusa i dvoje studenata iz Glođana. U ovom trenutku dvoje povređenih su u bolnici u Peći i jedan u Dečanima. Nemamo drugih informacija, kazao je Seljman Beriša iz Centra obiteljske medicine u Dečanima za T7.

Do pucnjave je došlo oko 19 sati, kada je autobus iz Dečana putovao do Glođana. 

Oglasio se u međuvremenu i gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj

- Šokiran sam i ožalošćen zločinačkim napadom u Glođanu. Najiskrenije saučešće obiteljima koje su izgubile svoje najmilije, sa vama smo u ovim teškim trenucima za sve nas. Apeliram na organe reda da što prije otkriju i uhite počinitelja ovog niskog kriminalnog čina, kazao je za Kosovo Online.

 

Ključne riječi

Komentara 15

AS
A Sinisa
22:23 26.11.2021.

Umesto da izjave sućut porodicama ubijenih, neki psihopati ovde prosipaju mržnju koja je odraz njihovog duhovnog ništavila. I na kraju, srbi ovde nemaju nikakve veze ni sa poginulim ni sa počiniteljima. Počivali u miru ubijeni a počinitelje bih na doživotnu bez ikakakvog prava na pomilovanje ili skraćenje kazne.

Avatar Poskok 1
Poskok 1
23:27 26.11.2021.

Koga briga tko je pucao i što je istina. Bitno je da se napiše da su Srbi i da takva prva tri posta poberu najviše lajkova. To je ovdje inače odraz političke inteligencije i nacionalne snošljivosti... A sad zamislimo da je na taj način prozvan Hrvat, isti bi se digli odmah sa pjenom do podbratka.

SD
sdragan
22:32 26.11.2021.

Na vasu veliku zalost, Srbi sa ovim nemaju nikakve veze. U pitanju je osveta...Nastradali su Albanci, pocinilac zlocina je Albanac. Sucut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije