Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provala i ubojstvo

Smaknuli ženu u Alpama, nadomak mjestu pokolja Britanaca

pištolj
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
11.11.2013.
u 18:34

Policija još istražuje motiv zločina, a svjetski mediji podsjetili su da smaknuće Saad Al-Hillija, njegove supruge Ikbal i punice Suhailom Al-Allaf, koje se dogodilo 5. rujna 2012., još uvijek nije razriješeno

Maskirani muškarci ubili su danas 54-godišnju ženu u Alpama, samo tri kilometra dalje od mjesta gdje su prošle godine smaknuti članovi britansko-iračke obitelj Al-Hilli i Al-Allaf te francuski biciklist.

Žrtva je, piše Sky News, vodila kamp u blizini jezera Annecy, a upucana je u svom domu. Počinitelji su navodno provalili u njezin stan u Lathuileu dok je gledala televiziju i upucali je vatrenim oružjem. Le Dauphine piše da se zločin dogodio u 1.40 sati ujutro te da su se počinitelji prethodno sukobili sa žrtvinim suprugom kojeg su udarili drškom vatrenog oružja i onesposobili. Potom su se dali u bijeg, ali su ispalili nekoliko metaka kroz vrata. Jedan od njih pogodio je 54-godišnjakinju.

Provalnici su se udaljili automobilom, a žena je umrla prije dolaska hitne pomoći. Suprug je odveden u bolnicu iz koje je pušten tijekom dana.

Policija još istražuje motiv zločina, a svjetski mediji podsjetili su da smaknuće Saada Al-Hillija, njegove supruge Ikbal i punice Suhailom Al-Allaf, koje se dogodilo 5. rujna 2012., još uvijek nije razriješeno.

>>Djevojčica (4) nije vidjela ubojice, skrivala se ispod mrtve majke

Komentara 2

ST
Stjepan
08:30 12.11.2013.

.....popis hrvatckih riječi koje se bi morale rabiti u ovom napisu: pobuda, poticaj, razlog {zločina} muškarci pod krinkom, prekritog lica, upravljala logorom, taborom ustrijeljena, ubijena vatrenim oružjem hitaca {kroz vrata} nasilno ušli, optrgali {vrata, prozor} ustrijelili je držalom vatrenog oružjaog oružja hitaca razbojniki, krvniki, zvjerci .....što nam od hrvatckog učiniše partizani?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije