Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Maskirani muškarac naoružan upao u osnovnu školu u Trilju i ukrao imenike

03.03.2009.
u 21:15

Oko 18.20 sati naoružani maskirani muškarac upao je u prizemlje OŠ Trilj. Zaprijetivši nekolicini učitelja i spremačica, ukrao je dnevnike 5. i 6. razreda škole. U vrijeme prepada u školi su bile mažoretkinje predškolske dobi koje navečer treniraju u dvorani za tjelesni.

Čistačica Pavica Vukas prva je opazila razbojnika. Bio je, kaže, odjeven u vojnu maskirnu uniformu, a na lice je nabio zelenu pletenu kapu kakvu su nosili vojnici u ratu.

- Pitala sam ga zašto hoda po mokrom podu. Okrenuo se i uperio zeleni pištolj u mene. Sa mnom su bile još dvije kolegice, djevojčica stara 4,5 godine, dvije učiteljice i jedna časna vjeroučiteljica. Časna mu je ponudila novac, no on je zatražio dnevnike viših razreda. Odnio ih je u vrećici za kućno smeće. Nismo se mogle suprotstaviti - ispričala je.

Kako doznajemo, razbojnika je snimila školska nadzorna kamera. Poslije je viđen pokraj rijeke, pa se pretpostavlja da je u nju bacio imenike. Policija je jučer obavila očevid i pokrenula potragu za počiniteljem, a ravnatelj škole Davor Hrgović pojurio je u Trilj iz Zagreba, gdje je bio u vrijeme prepada.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije