Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen

Maskiran upao u kladionicu s nožem i povikao: Brzo daj lovu! Sve stavi u ovu vrećicu!

novac novčanice
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
01.09.2018.
u 13:57

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku sada je protiv njega podiglo optužnicu u kojoj traži i da mu se produži istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

-  Brzo, daj lovu! Stavi sve u ovu vrećicu! - mašući nožem vikao je 31-godišnji razbojnik koji je 30. svibnja u 19.42 upao u jednu kladionicu u Šibeniku.

Osim što je bio naoružan, bio je i maskiran, a nožem je prijetio zaposlenici. Nakon što mu je preplašena žena u vrećicu stavila 2.054 kune, on joj je povikao:

- A sad mi daj i sav novac koji imaš u sefu!

-  Ne mogu to učiniti jer sef ima vremensku odgodu otvaranja. Od kada se upiše šifra dok se otvori treba proći pet minuta - kazala mu je uplašena žena.

Shvaćajući da se neće domoći i tog novca razbojnik je pobjegao, no uskoro je uhićen i pritvoren. Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku sada je protiv njega podiglo optužnicu u kojoj traži i da mu se produži istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

VI
virtual1
15:10 01.09.2018.

ma nema brige, bit će godina uvjeta i 300 kn kazne, poslije toga se može šepurit ko Čobanković.

DU
Deleted user
19:52 01.09.2018.

sigurno je vec odprije poznat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije